Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
118 results in 0.0306 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Din pacate nu am rezolvat nimic cu " procedura de calibrare". Astept alte sugestii....
Leave a comment:
-
Pai toate geamurile sunt cu impuls. Asta e unul dintre motivele ptr care am problema mentionata. O sa incerc sa o recalibrez.
Leave a comment:
-
-
[QUOTE=CatalinP;582815]Trebuie curatata sina (rama) pe care culiseaza geamul, apoi trebuie urmata procedura de calibrare Rama este curata. Care este p...
Leave a comment:
-
Probleme geam electric Civic 5D FK3
Salut, am de ceva timp o problema la geamul electric de pe spate , partea soferului : cu geamul deschis cand apas butonul de inchidere (sofer/usa din s...
-
Sincer nici eu nu ma omor cu vama desi fac parte dintre ', cum spui tu , " cei tineri " . Dar pe langa Constanta nu exista numai Vama ...sunt multe locuri...
Leave a comment:
-
Poate veniti la mare la anul ... Vama ceva ? pana nu rup astia falia cu gazele lor de sist
Leave a comment:
-
Filtre Corneliu Birtok-Băneasă
http://www.businessmagazin.ro/actualitate/romanul-care-revolutioneaza-industria-auto-mondiala-inventia-...
Leave a comment:
-
Se mai apropie de adevar. E cam mult pentru mine dar eu nu stau in Bucuresti...asa ca nu imi dau cu parerea. La mine mai mult de 13 nu a sarit....
Leave a comment:
Leave a comment: