Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
117 results in 0.0238 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Multumesc mult!
-
Ce emisii CO2 are Accord 2.0i 2007?
Salut, exact asta e intrebarea mea, ce emisii iau istetii de la anaf in calcul la Accordul manual din 2007, pe benzina?! am gasit doua valori, una de...Last edited by hondatu; 05-12-13, 23:32.
-
Defectiune Accord 2.0 2007 (turatie anormala)
buna! revin, din pacate, pe forum cu o problema la motor, ecu sau ceva de genul, nu reusesc sa-mi dau seama exact. Pe scurt: accelereaza pana in 4000...Last edited by hondatu; 11-09-12, 23:31.
-
-
Rugaminte
Caut linkul cu navi 3.52 si nu gasesc....toate linkurile sa apeleze la mine) Astept pm.
Va multumesc !
-
Dimensiuni/tip boxe portiere fata Accord 2009
Din nou baraie o boxa cand dau volumul mai tare si ma bate un gand sa le schimb cu ceva aftermarket. Ce dimensiuni sa caut sau daca cineva a facut deja...
-
VLAD: '09 Honda Accord 2.0 M/T, Executive, Volcano Grey (CU1)
Salut, frati hondari!
Familia s-a mai marit cu inca o honda accord, de data aceasta model 2009, luata de la un prieten care a avut foarte multa...Last edited by ticker; 25-03-11, 10:37.
-
) a se observa plasutza cu geoana, candidatul (NU) minune! era prima iesire din iarna, am preferat sa-mi sterg singur gainatul de pe vopsea, si sa-i...
Leave a comment:
-
mi-a picaaat bateriaaaaa!!! .... ati cobit voi, in special razvan si andrei! I hate you!
Leave a comment:
-
bei, astia cu BMW n-au nevoie de labutza.... BMW=BringsMeWomen)... la honda, depinde de sofer... :P...
Leave a comment:
-
ce labutza de iepure, ii taiem o mana fratelui hondar care raspunde la numele de putzuc-silviu, ca oricum nu-i mai mare decat un iepure, si labutza ca...
Leave a comment:
-
gata! dau honda si iau un logan nou-noutz!masina noua, bai, tzipla pe ea!
cine nu are bani de-o masina noua sin umbla cu o rabla de 4000 de...
Leave a comment:
-
bai, da de ce te iei de mine, hmm?))
coiloverul tau e presetata din fabrica sau ajustabila in revenire si compresie?...
Leave a comment:
-
)..si cata actiune ai pierdut! eram o gloata intreaga, mai lipseau furcile si topoarele, jalba in protap, si mergeam la ala mare care ne trimite uratii...
Leave a comment:
Leave a comment: