Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
163 results in 0.0133 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Spre deosebire de tine, eu o sa ma abtin sa comentez cu "spartu", si chipson78, nu sunt incurcat. Ori voi nu vorbiti cu toti dintii, ori va lasa memoria....
Leave a comment:
-
Propun 5 sau 12 pentru august, si 19 sau 26 pentru septembrie. Ieri am trecut pe la mongolu` din Baneasa si e in renovare. Ce ziceti de un DinFu...
Leave a comment:
-
Schema montaj cui remorca Honda CRV
Intrucat functioneaza aleatoriu semnalizarea dreapta la remorca (banuiesc un contact imperfect), si nici la producatorul remorcii nici la Carpati nu au...
-
Nu are GPS, camera are 160o, cica max 45oC temp ambientala, dar in masina cred ca ajung spre 60, garantie 2 ani. Am gasit prin documentatie ca stie de...
Leave a comment:
-
Sunt incantat de camera, Prestigio 575w, e micuta, am ascuns-o langa suportul de telefon, are un display micut, 2 butoane si isi face treaba: inregistreaza...Last edited by cvl_75; 21-07-14, 11:20.
Leave a comment:
-
Asta iarna nu am avut probleme cu camera, chiar ma bazam in perioada aia pe zapada/gheata sa ascunda camera, pe urma nu mi-a mai pasat, iar cand au fost...
Leave a comment:
-
@Florin Cristea: hahaha, deci eu laud Lukasu matale, ca face si drege si la final adaug si un etc, si mata te iei de mine si de 2G chinezi? Ne-ai vazut...
Leave a comment:
-
Gata, am hotarat, am comandat, astept livrarea de la emag, cica maine. Este vb de DVR Prestigio Multicam 575W, cu reducere 25%. Cand mi-ai zis, catalind,...
Leave a comment:
-
Si de wifi am specificat mai sus, un model de viitor la Lukas, dar momentan nu au cu wifi, de aia am intrebat pe forum daca mai stie cineva ceva modele...
Leave a comment:
-
Cum spuneam, nu am intrare video la nimic portabil cu display (laptop/tablete/telefoane/camera/ventuzaGPS, cu atat mai putin navigatie auto), si sa pozitionez...
Leave a comment:
-
Or fi bune Lukas, dar sunt duble la pret si NU au display (cum am scris in primul post nea Cristea). Mai nou stiu de carduri pana la 256Gb, arata ca "police...
Leave a comment:
Leave a comment: