Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
34 results in 0.0139 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
@Cristi1980, cred ca ar fi trebuit in primul rand sa citesti in detaliu threadul lui tudorart inainte de a face o asemenea afirmatie, cred ca este printre...
-
Sper sa nu fiu prea departe de subiectul topicului.. din dorinta de a face un upgrade, astazi am vazut 2 Accord Executive CU2 scoase la vanzare pe site-ul...
Leave a comment:
-
Intervin si eu, ca de la mine a plecat forfota(poate era mai bine sa cer parere intre fuchs si mobil1)
Ceva feedback pentru Fuchs...
Leave a comment:
-
Eu folosesc masina doar extraurban, iar schimburile le fac la 10.000 km.
In afara de Redline, iau in calcul Fuchs si Eneos Sustina(0W-30...
Leave a comment:
-
multumesc BlackMagic pt raspunsuri!
La capitolul discuri, pretul dat e corect- ce e drept dupa ceva mai multe cautari pe magazine online,...
Leave a comment:
-
Salutare tututor,
Revin pe acest post, intrucat in aprox o luna vreau sa fac o revizie, la 75.000 km. As avea nevoie de niste sfaturi/pareri...Last edited by crdavid; 17-08-13, 11:01.
Leave a comment:
-
pff... ce m-am dezumflat dupa mesajul tau; sunt convins ca is250 e mai flexibil decat is220+ are avantajul cutiei auto, dar inteleg ca totusi spatiul...
Leave a comment:
-
salut Xander,ai reusit sa te plimbi cu is-ul? daca da, ceva pareri?
Leave a comment:
-
Si la noi pe autovit este un is220 cu motorul schimbat; sincer dupa ce am citit thread-ul asta ma cam bate gandul si pe mine sa schimb cl7 cu un is250....
Leave a comment:
-
-
Salut, as vrea sa aflu pareri de la voi despre calitatea lucrarilor de vopsitorie/tinichigerie de la Carpati Motors; am vazut ca au decontare directa...
Leave a comment:
Leave a comment: