Am si eu o problema cu o Honda Hybrid 2007 versiunea USA/Americana si poate cineva sa ma ajute,
* am nevoie de unde un Service Manual varianta...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
14 results in 0.0128 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
2007 Civic Hybrid USDM ABS/ Connector / Mufa probleme
-
am si eu un s2k 2007 33k km de vanzare daca te intereseaza, stock
-
nu recomand vanzatorul (si-o pastrat o masina pentru care eu am platit in avans) long story, iar ca masina 4th gen h22 motor as sugera sa cumperi sau...
Leave a comment:
-
curiozitate, este galbena?cat o costat daca nu sunt indiscret
Leave a comment:
-
prima poza care o sa fie in primavara tu o sa ai Dan, intre timp thread closed am cumparat masina lui Spoon.
thx hondafan....
Leave a comment:
-
masina este la restaurat o sa fie gata prin primavara.. dar la final asa o sa arate http://www.stanceworks.com/2011/07/y...nicholss-1986-...
Leave a comment:
-
-
cred ca sunt foarte multi, eu acum am un beetle cu 102 si ii fast lol, (si honda prelude 85 care este la restaurat..) dar daca nu apas tare pe acceleratie...
Leave a comment:
-
-
Doresc sfaturi despre achizitia unui S2000 din Lituania
vreau sa cumpar o Honda S2000 din lituania mai exact asta : goo.gl/p5y61 nu prea am experienta in domeniu asta.. sa cumpar sau ce naiba sa verific cand...Last edited by hondatu; 17-11-12, 07:26.
-
Doresc sfaturi pentru restaurarea unui Prelude (1985) in Timisoara
Buna,
Am o Honda Prelude din 1985 si vreau sa o restaurez undeva in timisoara imi recomanda cineva un mecanic, firma care vrea sa o faca...Last edited by hondatu; 04-10-12, 10:02.
-
ZNULL: '85 Honda Prelude
Buna,
Am un prelude din 1985(generatia a 2) care nu o mai circulat 16 ani.. acum incerc sa o restaurez intrebarea mea este merge sa pun...
Leave a comment: