Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
9 results in 0.0082 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
io inteleg nuanta spuselor tale dar incerc doar sa imi fac o idee si expun ce informatii am eu ca sa imi pot da seama ce cale trebuie urmata..alta geometrie...
-
nu e oblig se pare sa pui shims pe ambele parti pt ca in kitul primit de la cei de la abp motorsport am o singura bucata..asa ca as presupune ca cel care...
Leave a comment:
-
destul de dificil sa fie puntea stramba,nu sunt expert dar avand in vedere ca o folosesc 85% pe autostrada zic ca e greu sa se fi intamplat asta..am obs...
Leave a comment:
-
in mom de fata pe fata am 0,2 ,03 aproape de 0 prob ca nici nu ar fi musai sa pun setul de suruburi,in spate insa roata din dreapta e in afara specificatiilor...
Leave a comment:
-
Am gasit threadul asta ,,poate va ajuta si pe voi macar informativ
http://type-r-owners.co.uk/forums/sh...sion-for-begin...
Leave a comment:
-
Asa ar fi trebuit sa fie si in cazul meu dar aparent nu s-a nimerit chiar asa,nu e o mare tragedie dar roata dreapta neavand geom coresp masina trage...
Leave a comment:
-
Da la o luna ce am pus arcurile si amortizoare si s-au asezat,am fost sa fac geometria si mi-a spus tipul de acolo ca roata dreapta spate nu e in parametri...
Leave a comment:
-
Valori setari geometrie civic 5D
Acum 2 luni am schimbat arcurile si amortizoarele cu KONI FSD si Eibach Pro kit si la mom de fata am primit de la o companie din UK si un set de camber...
-
Va salut si eu..vad ca threadul nu mai e activ de ceva vreme dar am si eu o pb asemanatoare.Civicul meu 5D din 2008 trage spre dreapta ,recent am schimbat...Last edited by manailescu; 04-04-13, 15:58.
Leave a comment:

Leave a comment: