Nu m-am gandit pana acum la masina lui KMR din cauza ca am fost axat pe sedan. Acesta este singurul motiv. Nu pretul a fost problema.
Problema...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
412 results in 0.2301 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
andrei.g replied to Vreau (orice) Civic - discutii, pareri, informatii pentru potentiali cumparatoriin Honda CivicLast edited by ramm; 18-11-15, 20:08.
-
andrei.g replied to Vreau (orice) Civic - discutii, pareri, informatii pentru potentiali cumparatoriin Honda CivicOk, multumesc, stiu ca mi-ai zis mai demult despre ea.
Chiar ghinionist)...Last edited by ramm; 18-11-15, 20:08.
Leave a comment:
-
andrei.g replied to Vreau (orice) Civic - discutii, pareri, informatii pentru potentiali cumparatoriin Honda CivicAcum sunt ca si Toma necredinciosul care vine sa isi ceara iertare. Ai avut dreptate..
I-am lasat un mesaj lui KMR, astept sa ma sune ac...Last edited by ramm; 18-11-15, 20:07.
Leave a comment:
-
andrei.g replied to Vreau (orice) Civic - discutii, pareri, informatii pentru potentiali cumparatoriin Honda CivicM-ar coafa daca ar fi sedan:d
Oricum a picat si varianta cu masina de mai sus. Am primit acum un mesaj, ca nu mai vinde masina. Asta dupa...Last edited by ramm; 18-11-15, 20:07.
Leave a comment:
-
andrei.g replied to Vreau (orice) Civic - discutii, pareri, informatii pentru potentiali cumparatoriin Honda CivicAcel tampon l-a schimbat marti. El zicea ca a facut rost de acel tampon hidraulic din germania, la 100 euro.
Leave a comment:
-
andrei.g replied to Vreau (orice) Civic - discutii, pareri, informatii pentru potentiali cumparatoriin Honda CivicMultumesc de sfat, insa nu imi dau seama de diferenta...poti sa ma ajuti cu o poza?
Leave a comment:
-
andrei.g replied to Vreau (orice) Civic - discutii, pareri, informatii pentru potentiali cumparatoriin Honda CivicDupa doua incercari esuate, in care am gasit doi proprietari(barbat/femeie) unul mai nesimtit decat celalalt, am ramas pana la urma la masina asta ht...
Leave a comment:
-
andrei.g replied to Vreau (orice) Civic - discutii, pareri, informatii pentru potentiali cumparatoriin Honda CivicNu va certati domnilor. Masina nu este hybrid, omul considera el ca e masina economica, daca asta e parerea lui, asta e.
Leave a comment:
-
andrei.g replied to Vreau (orice) Civic - discutii, pareri, informatii pentru potentiali cumparatoriin Honda Civic
Leave a comment:
-
Numarul de inmatriculare aproape ca se potriveste. Individul care vinde masina are B 360 TOY, destul de mare asemanarea)Last edited by andrei.g; 11-11-15, 20:05.
Leave a comment:
-
-
Recunosc ca am exagerat treaba cu CU1 la 9000euro, chiar daca am vazut ca apar tot mai multe CU1 la vanzare. Acum am gasit urmatorul Accord, proprietarul...
Leave a comment:
-
Stiu ca sunt la limita, stiu ca nu voi gasi Accord la 6000 euro. Eu doar caut sa vad ce oferte sunt, si va cer ajutorul pt masinile care le-ati putea...
Leave a comment:
Leave a comment: