Hello guys,
Ma pregatesc sa il bag pe Hawkeye in revizie maine la Asko. E un Accord SSE 2.0 A/T (2008).
Ma pregatesc sa...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
70 results in 0.0154 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Accord SSE 2.0 A/T (2008) - Revizie 30.000 km
-
thanks for the tips.
mie imi recomanda lumea placute greenstuff
-
asta trebuie sa fie atunci - martor de informare al uzurii placutelor. multumesc mult pentru raspuns.
ramane intrebarea - ce placute si...
Leave a comment:
-
Zgomot metalic de la discuri/placute spate
Hello,
Am un Accord 2.0 SSE AT din 2008 cu aproape 29k km la bord.
De circa 1000km am inceput sa aud un zgomot metalic de la rotile...Last edited by hondatu; 21-11-15, 03:11.
-
gata cu revizia de 10.000km - facuta la 10.300km si 4 luni si un pic de cand Hawkeye a devenit un membru al familiei
489 ron, cu ulei...
Leave a comment:
-
In exces e foarte mult spus. Am folosit pe maxim 10 km ...am mai avut acum o tentativa pe dealurile din baia mare dar tot mai comoda e transmisia automata....
Leave a comment:
-
http://flickr.com/photos/chewbacka/2799142968/
4 luni si 10.000km
cat costa schimbu de ulei? la ce sa mai fiu atent la...
Leave a comment:
-
-
Guys,
Presupun ca stiti filmuletzu cu maniacu care imita sunete de motoare spunand numele producatorului. Daca nu - aruncati o privire...
Leave a comment:
-
nu e un lucru rau
important este sa nu uitam ca sunt doar niste masinidar unele ffffff frumoase si fiabile! :P
Leave a comment:
-
asta mi-au zis si cei de la Asko - poate mai foloseste cuiva
- expertiza la service de roti pe janta respectiva si:
1.daca e lovita/indoita...
Leave a comment:
-
galma
my friends,
astazi am constatat ca am pe un cauciuc (dreapta fata) o galma mai maricica si una mai micutza. am inspectat...
Leave a comment:
-
-
hello,
m-am intors dupa aproape 3000km cu Hawkeye. am fost la concertul Metallica din Praga - si am planificat si o mica tura in jurul...
Leave a comment:
-
cam prea fast&furios stickerele alea pt gustul meu. eu vreau ceva discret. daca cumva face la comanda, vorbim. ai PM. thanks!
Chiar...
Leave a comment:
Leave a comment: