Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
44 results in 0.0146 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Pana la urma am gasit jante originale pe net dar nu de model facelift cum le am eu( chiar nu mi-am dat seama ca alea ce le am pe accordul meu sunt diamantate,...
-
Noroc, imi trebuie ENEOS Premium Hyper S 5W30. Pretul cu tot cu livrare la 25 km de Bucuresti pentru 4 litri. Mersi
Leave a comment:
-
vanzatorul a scris in anunt ET35, chiar ma miram fiind OEM sa fie asa. Vreau pe 17 pentru ca am deja pneurile. Pe 7J probabil vin mai in interior, nu...
Leave a comment:
-
Salut, revin cu o intrebare. Am gasit de vanzare pe net setul asta de jante OEM cred ca sunt de civic 7x17 offset 35....ar merge pe accordul meu? ma gandesc...
Leave a comment:
-
jantele originale au 7,5x17 deci ar fi mai putin de 16 mm iesite fata de oem
Leave a comment:
-
Ce offset minim pot avea jantele pentru 7,5x17? am gasit unele la 45, ar merge? am gasit o formula in internet, 10 mm ar fi diferenta spre exteriorLast edited by cristi_h; 20-02-18, 12:36.
Leave a comment:
-
deci in jur de 11/12 kg...acceptabil. O sa-mi iau un set de jante de vara si nu stiam cat au astea stock. Deci cred ca gasesc ceva pana in 11kg, ma gandeam...
Leave a comment:
-
jante accord
Salut. Stie cineva cat cantareste o janta oem de accord modelul asta?...Last edited by cristi_h; 18-02-18, 18:49.
Leave a comment:
-
clar, thule sunt cele mai recomandate dar sunt in cautari....mai avantajoase, mai am timp pana in august
Leave a comment:
-
mersi, lucrurile voluminoase vor fi sus iar cele mai grele in porbagajul masinii
Leave a comment:
-
mersi pentru raspunsuri, consumul nu mi se pare exagerat de mare, in plus cutia e aerodinamica deci ar trebui sa fie si mai mic decat cu bicicletele
Leave a comment:
-
Multumesc pentru raspuns. in threadul de mai sus se vorbeste, initial, de portbagaj pe carlig ca apoi sa continue cu discutii despre carucioare de copil....
Leave a comment:
-
Greutate maxima portbagaj acoperis - Accord Tourer 2.0L
Salut. Vara asta imi trebuie o capacitate de incarcare mai mare decat a portabagajului Accordului Tourer si ma gandeam ca o solutie ar fi un portbagaj...Last edited by hondatu; 18-05-17, 15:12.
Leave a comment: