Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
500 results in 0.2528 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Ha! Daca as fi bagat in fostul meu Accord 2007 0W20 l-as fi vindut cu motorul zob nu ireprosabil cum l-am dat dupa 238 000 km. Pen'ca 5W40 schimbat mai...
Leave a comment:
-
-
Stiti, chiar daca pare ciudat, exista oameni in lumea asta care folosesc internetul de pe cind unii dintre voi nu erau nascuti dar care nu au FB. Nu cumva...
- 2 likes
Leave a comment:
-
E intre Mercedes si FIA sa-si sustina argumentele. Nu e treaba Redbull, ei au cistigat pe pista. (Sa nu aduc aminte de bizareria din Turul 1: ce e aia,...Last edited by Delphi; 12-12-21, 20:31.
Leave a comment:
-
-
E corect ce ti-a scris colegul Bogdan mai sus. Nu face asa ceva, nici nu e voie si nici nu cistigi mare lucru, daca e ceva de cistigat.
Xenoanele...
Leave a comment:
-
Sint de accord, nici mie nu-mi trebuie trapa - nu stiu s-o fi folosit de 5 ori - dar daca asa venise masina asta e. Altminteri sa te bagi la o tinichigerie...
Leave a comment:
-
Ca sa fie treaba completa cind securizezi masina in panta/rampa: opresti motorul (preferabil sa ai piciorul pe frina si ambreiajul la podea. Volanul pe...Last edited by Io si Ea; 27-05-21, 09:48.
Leave a comment:
-
Sa vedem, sa vedem. Redbull pare a fi fost ok si Max a gestionat perfect o victorie pe un circuit clasic insa Hamilton a fost cumplit de rapid in comparatie...Last edited by Io si Ea; 18-04-21, 21:51.
Leave a comment:
-
Pentru un raspuns complet cred ca ar trebui sa-ncep cu o injuratura la adresa circuitelor lui Tilke! )))
Pe scurt insa dupa depasire Max a iesit...Last edited by Io si Ea; 28-03-21, 22:09.
Leave a comment:
-
Sa va atrag atentia ca ambele sint inchise iarna? Si ca nu aveti ce cauta pe-acolo nici macar cu un Land Cruiser inarmat pina-n dinti pentru iarna? Puteti...Last edited by Io si Ea; 25-03-21, 16:34.
Leave a comment:
-
Leave a comment: