Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
24 results in 0.0138 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Eu am masina de noua(40k acum) si asa face cand e puțin rece corelat cu umezeala....deloc cand e cald....enervanta trepidatia....macar dispare dupa 10km....vorbeste...
-
STICKERE HONDAFAN
Le-am primit...ffff fain, inițial vroiam sa reprosez ca parca is tăiate cu unghiera, sau decupate cu dintii.....
Leave a comment:
-
-
STICKERE HONDAFAN
Eu ma abonez la unul. Facem undeva o lista?uite, iau doua sa am si rezerva, pe fundal transparent.
...
Leave a comment:
-
Vreau si eu...daca nu mai sunt, facem cumva si le facem un design....ceva simplu macar..hondafan....atat macar, ma duc eu cu Aro10 al meu(crv)pana la...
Leave a comment:
-
-
e bine-venit un offtopic cand discutam de minunatiile tehnice la care suntem supusi cand facem un DIY(do it yourself), asa ne trebuie, si cand mai si...Last edited by valineb1; 21-04-14, 22:04.
Leave a comment:
-
Da...așa poate ne lecuim de îngrijit JDM-urile de sărbători
Sent from my iPhone using Tapatalk
Leave a comment:
-
chestiile alea de plastic incerc sa gasesc un inlocuitor de la bastinasi,trag maine o fuga la Tracorom(o firma de piese auto la noi la Bacau)tot de acolo...
Leave a comment:
-
asa-i....ne meritam pedeapsa....asta sa fie cea mai mare pedeapsa, restul sa fie doar niste simple mustrari.
Leave a comment:
-
Hristos a Inviat,
Din ciclul "nu schimba becul ca poate strici tot...." , in sambata Pastelui ma mananca pe mine sa schimb becul...
Leave a comment:
-
Buna seara,
Je revin, am facut cam 15.000 cu GPL, nici o problema pana acu, totul normal, am inceput un trataament cu aditiv pentru protectie supape,...
Leave a comment:
-
Ma abonez, CRV cu BRC Sequent, de anul trecut de prin mai, trebuie sa ma uit in hârtii cati km am făcut, sa zicem vreo 15k, abia acum am început...
Leave a comment:
-
-
Leave a comment: