Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
13 results in 0.0088 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
nu sunt agresiv deloc si nu am facut nici un flame..a, ca am deviat mult de la subiect aici iti dau dreptate..si nu mai pot sa continui "polemica"...Last edited by patr1ck; 18-11-13, 21:30.
-
nu sunt inginer ,nu am facut nici o statistica , sunt un neica` nimeni cum vrei tu sa`mi zici, n`am citit nici un manual dat de producator si nu m`am...Last edited by ramm; 18-11-13, 21:28.
Leave a comment:
-
de unde stii? ai fost inginer proiectant la honda? un baiat din timisoara a spart un motor 2.2 vtec si de ce majoritatea vtec`urilor papa ulei ? sau asa...
Leave a comment:
-
daca un 2.0 isi ia asemenea forja , nu`i de mirare ca e foarte greu sa gasesti un 2.2 vtec in stare buna
Leave a comment:
-
-
sunetul e mai putin important , ci performanta este pe primul plan ,dar evacuarea spoon de pe forum despre care mi`ai zis e de accord eu am prelude..
Leave a comment:
-
si ca o comparatie care este mai buna catback spoon sau tanabe ?...
Leave a comment:
-
Galerie evacuare TANABE
Salut! Vreau si eu sa cumpar galerie de evacuare de la TANABE,iar TANABE nu prea imi este un nume rasunator si de aceea as vrea sa va intreb daca aveti...
-
sakerut daca asta ai inteles tu ca vreau h22a pt pisici si calibre e problema ta..eu problema cu pisicile si calibrele am pus`o altfel.. si da, stiu ce...
Leave a comment:
-
1000 de euro investitie intr`un 2.2 vtec din anglia(toata masina) e mult mai buna decat intr`o vopsea .Nu am zis ca scot cu 2-3 secunde mai putin la...
Leave a comment:
-
salut! am citit mai multe din discutiile pe care le`ati avut aici..incep cu 0-100 km/h in 9.7 secunde nu mi se pare real deloc.Nu m`am cronometrat dar...
Leave a comment:
-
-
Informatii swap '92 Honda Prelude 2.0i 16v la 2.2
salutare!as dori cei care cunosc sa ma ajute cu unele informatii despre motorul 2.2 v-tec..cat m`ar costa un swap? fara omologarea motorului
Leave a comment: