Salutare tuturor,
In primul rand as dori sa imi cer scuze pentru faptul ca am deschis acest thread unde nu trebuia, dar din pacate nu reusesc...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
22 results in 0.0673 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Treaba asta am patit-o si eu vara asta... Eram pe drum prin Grecia si mi-a cazut sigla dintr-o data. Am dus-o la Honda Grivita si mi-au facut-o baietii...
-
I-am dat de cap. Mai exact, Dl.Stelica de la Honda Grivita. Era vorba de stalpul stanga. Vibra ornamentul de la airbag-ul lateral. S-a rezolvat dupa vreo...
Leave a comment:
-
Teoria cu rulmentul mi se pare cam ciudata. Ma gandesc ca ar trebui sa se intensifice la gropi si denivelari. Sunetul este perfect constant la 1500. Cineva...
Leave a comment:
-
Zgomot motor la 1500rpm
Va salut!
Am o problema care vad ca persista inca din vara. Fie ca stau la stop sau sunt in mers, la 1500 de ture aud un zgomot (ca vibratia...
-
Sfat achizitie subwoofer
Ma bate gandul de ceva vreme sa instalez un subwoofer in portbagaj. Stim cu totii problemele instalatiei de sunet de pe CIVIC... Dar pentru ca nu vr...
-
Am rezolvat problema acum cateva saptamani, dar am uitat sa mai postez pe aici.
Intr-un final mi-am comandat un player USB/iPod de la GNOM. L-am...
Leave a comment:
-
Am reusit sa scot si eu masinutza pe autostrada. Am obtinut un consum de 6.1%, mergand destul de haotic ... 170 - 225km/h. Am fost foarte placut surp...
Leave a comment:
-
Revin cu o noutate. Azi dimineata m-am urcat in masina si mi-a playat toate melodiile mai putin folderul 3))
Deja simt ca innebunesc. Cum naiba...
Leave a comment:
-
Am cumparat si eu un Xcarlink. Mi l-au montat cei de la service-ul din Grivita. Dar am o problema. Merge greu, imi sare peste melodii, se blocheaza......
Leave a comment:
-
Depinde... daca nu costa o avere ar merita. Mi s-a pus pata pe manerele alea. O sa dau un mail, poate aflu ceva.
Leave a comment:
-
Manere portiere 5D
Salut,
Am cautat pe forum, dar vad ca nimeni nu a abordat ideea urmatoare : exista posibilitatea de schimbare a ornamentului din plastic...
-
Comunic si eu consumul meu : 7,6/100km. Km facuti numai prin Bucuresti, stat la multe semafoare, mers destul de agresiv. Asta a fost acum 2 saptamani....
Leave a comment:
-
deci pana la urma cand e urmatorul groupbuy ? as avea si eu vreo 3 piese de cumparat
Leave a comment:
-
Ok. S-a facut atunci. Doar sa-mi spui pretul. Iti dau pe privat datele mele.
Leave a comment:
Leave a comment: