Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
500 results in 0.3151 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Ohoo, dar Autoklass sunt hoți la nivel național se pare - am pățit si eu la CTR sa umfle un deviz de asigurare Casco de vreo 3 ori...
-
Am reusit sa imi cumpar versiunea 2018 a hartilor, prin urmare daca cineva are o versiune mai veche si vrea DVD-ul meu de 2017, il donez cu placere, trebuie...
Leave a comment:
-
Uite tabelul acesta nu l-am mai vazut, va multumesc frumos pentru el.
Leave a comment:
-
Nu prea, la mine pe unde am cautat e recomandat 5W30 - masina e din 2008 si are 170k de km.
Leave a comment:
-
Ma pregatesc pentru o revizie mai mare (toate uleiurile - motor, cutie, diferential, filtre, filtru combustibil), am luat aproape tot de la Cox, super...
Leave a comment:
-
-
Am adunat ceva km, iar consumul arata cam asa:
- in oras nu mi-a trecut de 12.5, practic se invarte intre 11.7 - 12.5
- in afara...
Leave a comment:
-
Si nici cei de la Autoklass nu sunt cei mai capabili oameni din pacate, atatea am patit...
Leave a comment:
-
Am inceput sa fac cate ceva la ea, mici interventii necesare la varsta ei:
-schimbat bujii, originale Honda
-schimbat presuri, originale...
Leave a comment:
-
Oare ce imi lipseste din acest suport, in portbagaj, partea dreapta, prevazut cu elastic?...
Leave a comment:
-
-
Merci Florine, o sa tin cont de sfaturi, o parte le am deja rezolvate: cauciucuri de iarna am noi, foarte foarte bune, scut se pare ca am acela din metal...
Leave a comment:
-
Dap, exact asa; l-am folosit si eu personal cu succes de mai multe ori, cred ca e cea mai buna solutie pentru piele de pe piata.
Dragos,...
Leave a comment:
-
Va multumesc pentru urari, ma bucur in fiecare zi tot mai mult de alegerea facuta.
InjectorR: pielea a lucit asa vreo 2 zile, s-a aplicat...
Leave a comment:
Leave a comment: