Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
84 results in 0.0281 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Esti pe-aproape la nr.10...probabil ca pregateste o revenire in forta cu un topic despre bici
-
Salut.
Ma ajuta cineva cu sfaturi legate de achizitia unui carlig de remorcare + electrica aferenta pentru CRV?
Am gasit aici pe...
Leave a comment:
-
-
carpati motor: ulei motor, filtre ulei, aer, polen + manopera = 980 ron incl.TVA
Leave a comment:
-
-
hmm...stai sa mai creasca sa vezi actiune cu cr-v prin bucuresti. de la gradi la engleza, de la engleza la gimnastica, de la gimnastica la pictura...e...
Leave a comment:
-
era sa fac infarct...6,5...dar ma uitat ca esti diesel
e belea brasov-cheia...
Leave a comment:
-
pai de temperatura am zis...5-10 grade, adica o temperatura la care nu este neaparata nevoie de anv.de iarna
Leave a comment:
-
intrebare: in ce masura anvelopele de iarna afecteaza consumul ? ma refer in perioada actuala perioada de "asteptare" a iernii in care avem...Last edited by xmen2; 04-12-08, 09:56.
Leave a comment:
-
la masina anterioara care este acum la un coleg, michelinurile sunt la iarna nr.5. insa michlen este recunoscut pentru fiabilitate....
Leave a comment:
-
noaptea trecuta m-am intors de la arad
consumuri (cumulate):
arad-pitesti 6,8 (!)
pitesti-bucuresti: 7,1Last edited by xmen2; 04-12-08, 09:45.
Leave a comment:
-
drum bun, distractie placuta. o sa trec si eu prin Sibiu marti, in drum spre Arad.
Leave a comment:
-
sincer...nu ma pricep. dar cred ca mai bine este sa folosesti produsul respectiv conform destinatiei ptr care a fost fabricat. n-ai vrea sa ajungi pe...
Leave a comment:
-
Leave a comment: