Are cineva de vanzare o anvelopa michelin pilot primacy sa inlocuiesc anvelopa cu galma?
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
88 results in 0.0174 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
R3DMAN: '11 Honda Civic GT 1.8 M/T, Crystal Black Pearl
Asa credeam si eu referitor la Alliantz mi-au aratat clauza in contract referitoare...
Leave a comment:
-
Cu ocazia vizitei la reprezentanta am schimbat si pistonul de ambreiaj pe garantie deoarece scrataia pedala cand o apasam.
Ii multumesc lui Marian...
Leave a comment:
-
Zilele astea am fost la casco la Alliantz deoarece am lovit cu ambele roti de pe partea dreapta intr-o groapa. Inainte sa deschid dosarul la ei am fost...
Leave a comment:
-
Felicitari bacu pt masina, niste schimbari f bune. Se vede ca tii la ea. Cati mai multi km fara incidente !
Sent from my iPhone using...
Leave a comment:
-
Iti recomand sa iti iei Midland Aland 42 sau 52, ideea e sa iti iei o statie portabila. Eu folosesc o astfel de statie pe un civic 2011, si nu trebuie...
Leave a comment:
-
Multumesc Maramotors, am fost ieri la ei si am facut revizia masinii timp in care mi-au pus la dispozitie noul CRV pentru un test drive. Am avut la dispozitie...
Leave a comment:
-
Am facut revizia de 1 an la Maramotors. Am fost foarte multumit de ei, totul bine si frumos, chiar am facut si un test drive cu noul CRV cat a durat revizia....
Leave a comment:
-
Felicitari pt achitie sa o folosesti sanatos. Eu conduc un civic 2011 1.8 benzina si referitor la intrebarea ta pot spune ca e mult mai economic sa ajungi...
Leave a comment:
-
In primul rand ai facut o alegere buna ca ai ales o honda, este foarte fiabila, nu iti fa griji in legatura cu numarul de kilometri.
In al doilea...
Leave a comment:
-
Masina are 10k kilometrii de asta s-a pus problema schimbarii filtrelor daca trebuie sau nu schimbate. Ma voi interesa sa vad de unde pot comanda filtrele...
Leave a comment:
-
Am sunat si eu astazi la mara motors deoarece se apropie revizia si pt mine si mi-au spus urmatoarele 2 preturi: ulei honda 0w20 + filtru ulei = 420 ron....
Leave a comment:
-
Sa te bucuri de ea. Frumoasa masina si zic si eu ca a meritat nu mai sta cu avest gand. Sa te poarte f multi km de acum incolo.
Vezi ca nu se vad...
Leave a comment:
-
Da acum e in regula, multumesc mult. Am incercat initial cum ai spus tu dar nu mi-a mers din prima, calculatorul meu cred ca luat-o razna.
Leave a comment:
Leave a comment: