Salutare,
Dupa o pauza destul de lunga aici pe forum as vrea sa inchidem topicul referitor la Tourer. In Mai anul acesta si-a gasit un nou...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
115 results in 0.0395 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Pe Honda.hu avem noul civic 5D in echipare sport plus la 7.899.000 Forinți care ar fi cam 25.000-26.000 EUR dacă nu ma īnșel. Eu as zice...
Leave a comment:
-
Din Rucar in Podul Dāmboviței este cam rău dar in rest mai mult decāt decent. Eu fac săptămānal aproape Brasov Pitesti si e ok chiar...
Leave a comment:
-
Eu am fost de cāteva ori la Dambu Morii si mi s-a părut in regula. Nu am stat cazat acolo doar peste zi dar din ce am mai auzit pare ok.
http:/...
Leave a comment:
-
Chiar īmi place fundul ei cel mare!
Sent from my iPhone using Tapatalk...
Leave a comment:
-
Mai că se fac 2 ani de cānd nu am mai scris aici. Īn aproape 2 ani am ajuns la 45.000 de km cu mașina și pe zi ce trece īmi dau seama ca...
Leave a comment:
-
Eu am facut revizia la Radacini pt prima data acum o luna. A fost ok dar insuficient pt o părerere pertinenta. Oricum par mai de īncredere decat...
Leave a comment:
-
Eu am luat de la ei roata de rezerva provizorie si cric si nu au fost probleme. Da transport mai scump dar nu au avut vreo problema sa trimit
...
Leave a comment:
-
Merci. O sa ii īncerc eu la revizia mică de 30.000 si va spună impresii de inceput!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Leave a comment:
-
Salutare,
Ceva păreri despre Radacini? De la 1 August ma mut la Brasov si ma interesa unde tratez Hondica: Radacini sau Kampur?
...
Leave a comment:
-
Nu era nici o linie continua))) s-a sters de la ultimele ploi
Leave a comment:
-
Eu prima data cand l-am vazut era unul maro si am zis urat Tourer-ul domne mai bine iau hatchback si ii pun portbagaj deasupra. Apoi am ajuns la Asko ...
Leave a comment:
Leave a comment: