Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
500 results in 0.2233 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Mike, o sa verific mai des nivelul uleiului sa vad daca scade sau creste. Am mai patit la Asko sa-mi puna mai mult ulei, peste max, sau mai spre min....
-
Am verificat uleiul acum 2 zile, dimineata inainte sa plec la munca, si la mine e peste max se pare....deci eu am oil dilution si nu papa ulei, produce...
Leave a comment:
-
A trecut ceva timp de la ultima postare si am zis sa fac un update despre masinuta : e inca intreaga si merge superb
Masina are aproximativ...Last edited by Taz; 27-03-19, 14:54.
- 1 like
Leave a comment:
-
-
Din cate stiu eu sunt facut din material diferit, pana la urma nu e mare diferenta intre anvelope alta decat profilul suprafetei de contact. Suprafata...
Leave a comment:
-
sunt mai mari fiind de 22 si nu de 19, si nici nu ar calca perfect (ii multumesc lui Alex...
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Felicitari Sorin, fix la fel am zis si eu...viatza e prea scurta pentru regrete. Eu am avut cand am luat FK3-ul si nu FN2-ul la inceput, si asta din cauza...
Leave a comment:
-
Salut Sorin,
Am schimbat doar ulei-ul pe la ~4-5k km, dupa ce am fost pe Adancata la putin timp mi-a ziws computerul de bord ca trebuie sa...
Leave a comment:
-
Ghost a implinit 1 an sambata pe 20 Oct si ~10250km. Fara incidente si sa o tinem tot asa
La plusuri nu prea as sti cu ce sa incep ca sunt...
- 2 likes
Leave a comment:
-
Eu am facut pentru Waze(folosit destul de rar) si pentru YT (le pun copiilor desene si stau linistiti, iar ecarnul HU are un unghi foarte bun de vizualizare...
Leave a comment:
Leave a comment: