Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
33 results in 0.0109 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
-
Aha pei atunci voi trimite eu un mail la honda europa sa le spun ce se intampla si cum imaginea lor este terfelita in noroi de catre niste escroci care...Last edited by ramm; 11-12-12, 15:15.
Leave a comment:
-
Si honda romania nu se sesizeaza ca ei vand masini dauna totala ,dau tepe si pretind ca sunt dealeri honda, se folosesc de imaginea honda si o murdaresc...
Leave a comment:
-
Am si eu o intrebare virago are vreo legatura cu honda romania ??
Leave a comment:
-
Rog moderatorii sa faca o sectiune pentru oamenii care au patit asa ceva sau care erau sa pateasca, sa posteze date etc... in scopul de a ajuta cumparatori...
Leave a comment:
-
Am verificat numarul dupa care am fost sunat de presupusa "avocata" a samsarului si apare la un salon de cosmetica si unul pe autovit in care...
Leave a comment:
-
Cu violenta nu cred ca se rezolva mare lucru ... Eu incerc sa deschid un proces impotriva acestei persoane cu mai multe dovezi si marturii. Daca cineva...
Leave a comment:
-
Revin cu noi amanunte, dupa mici investigatii ale unui amic din BV am aflat ca acest jegos lucreaza chiar la vIRAGO impex ca tinichigiu.
Scriu...
Leave a comment:
-
-
Dude nu sterg nimic daca as avea date si poze tot as publica, la ce mi-a facut nenorocitul ala sa zica mersi daca scapa asa.... Daca aveam accident si...
Leave a comment:
-
Dan P asta e contractul de vanzare cumparare inca caut hartia de la jegosii aia cum am gasit o postez pe forum.......
Leave a comment:
-
Asa pare nu sunt prea multe detalii dar dupa poza pare ... I-am dat un pm sa vad daca raspunde
Leave a comment:
Leave a comment: