Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
200 results in 0.0401 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
MIHAINSTEF: '11 Honda CR-V 2.2 i-DTEC A/T Executive, Nighthawk Black Pearl
Dupa o pauza de aproape 5 ani revin in familia Honda cu o masina aproape identica cu ultima Honda avuta, mai precis un CR-V 2011, 2.2, AT.
Intre...
-
E nivelul de ulei, la cr-v se aprindea cand mai erau 3 - 4 mm pe joja deasupra semnului de minim, asa ca mi se pare cam sensibil. Posibil sa faca pe nebunul,...
Leave a comment:
-
7G+ este si pe glk, are Hold-ul la semafor, ceea ce e un mare plus pentru mine. Are si parktronic (parcare laterala automata) pe care l-am experimentat...
Leave a comment:
-
MIHAINSTEF: '12 Mercedes-Benz GLK 220CDI 7g
Salutare, Dupa o luna de la despartirea de cr-v am gasit urmatorul capitol in saga suv-urilor
Specimen-ul in cauza este un GLK din 2012, 42k km...
-
Mi-am expus parerea, nu mi se pare deplasat deloc. Este datoria ta ca vanzator sa stii ce vinzi. Nu poti spune ce vrei despre masina ta, daca spui ceva...Last edited by mihainstef; 27-04-17, 23:33.
Leave a comment:
-
Din punctul meu de vedere, increderea se castiga nu se acorda. In momentul cand au aparut dubii despre seriozitatea celuilalt faci tot posibilul sa nu...
Leave a comment:
-
Mai degraba verifica si suporti de motor si cutie. Daca zici ca face cand pleci doar din ambreiaj e posibil sa tremure motorul mai tare si sa ai vre-un...
Leave a comment:
-
Haaai, cum sa ne lasi asa in suspans? Si cu problemele cu motorul diesel ne-ai facut la fel, deja devin paranoic
Leave a comment:

Leave a comment: