Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
246 results in 0.0441 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Indiferent cum se va termina, Honda va iesi cu capul sus din competitie. Fara ei n-am fi avut cel mai spectaculos sezon din era V6T(7 ani). Faptul ca...Last edited by crsN; 10-12-21, 20:58.
-
Salut!
Poti lua legatura cu Razvan Popovici. Mai mult ca sigur te poate ajuta. Il gasesti pe Facebook sau grupul Hondafan.
...
Leave a comment:
-
Salut, pentru piese OEM la preturi ok poti lua legatura cu cei de la Cox Motor Parts(UK): https://www.coxmotorparts.co.uk/...
Leave a comment:
-
Multi ar spune ca s-a europenizat si ca seamana cu mai multe modele germane....
Leave a comment:
-
Salut, s-o stapanesti sanatos, arata foarte bine in acea combinatie de culoare si jante.
P:S:Cred ca cel mai bine ar fi sa deschizi topic...Last edited by crsN; 25-04-21, 10:59.
- 1 like
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
-
Salut!
Ai putea lua legatura cu Vali prin intermediul Coasta de Est. Are o experienta destul de mare cu modele Honda si cred ca isi va da...
Leave a comment:
-
Si... a mai trecut ceva timp..) Am zis sa mai postez si eu una alta ca dupa ani si ani sa-mi aduc aminte de masinuta asta cu placere. Sper doar ca forumul...Last edited by crsN; 19-02-21, 11:48.
- 1 like
Leave a comment:
-
Eu folosesc RAVENOL 1410122 HJC de mai bine de 2 ani si n-am avut probleme pana acum. L-am ales din acelasi motiv ca tine, sa-l pot gasi usor la nevo...Last edited by crsN; 14-02-21, 19:45.
Leave a comment:
-
In principiu sunt ok variantele dar depinde pentru ce ai nevoie. Completare sau inlocuire? Cea mai buna varianta pentru ambele situatii ramane cea OEM...
Leave a comment:
-
Pe partea audio exista mai multe probleme comune la acest model. Gasesti foarte multe topicuri deschise pe aceasta tema atat pe forum cat pe grupul de...
Leave a comment:
-
S-ar putea sa va poata ajuta Daniel Barbu, il gasiti pe grupul de facebook Hondafan. Bafta!
Leave a comment:
-
Un ulei mai gros nu te va ajuta prea mult spre deloc. Cu siguranta trebuie sa faci o interventie la motor pentru a rezolva aceasta problema....
Leave a comment:
-
Salut si bine ai venit!
Exista topic separat despre ulei unde poti afla mai mai multe informatii: https://hondafan.ro/forum/forum/aria-t...
Leave a comment:
Leave a comment: