Salut 10RAG!
Nu te-am felicitat pana acum, dupa accident am vizitat mai putin acest forum insa o fac acum!
Te-am remarcat prin trafic...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
111 results in 0.0180 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
-
A murit. Si-a dat viata salvand-o pe a mea si pe a ficei mele. Vesnica aducere aminte si recunostinta.
http://img145.imageshack.us/my....
Leave a comment:
-
Stimate domnule Bogdan,
La simpatica dvs. sugestie in calitatea pe care o detineti cu onor, am inceput sa ma "inclin" progresiv...
Leave a comment:
-
Tocmai ce-am citit acum ultimul post, care amabil ma invita sa mai dau cate un semn de viata. Merci! Am mai intrat pe aici dar nu prea am mai avut ceva...
Leave a comment:
-
Felicitari!
Te-am vazut si eu intr-o seara pe Magheru.
Cand ne vedem si noi la un schimb de impresii?
Leave a comment:
-
Probleme la Hondeeeee......
La inceputul saptamanii trecute eram programat sa duc S2000 la service la Carpati-Romexpo ca sa-i schimb parbrizul...
Leave a comment:
-
-
Revenind la schimbarea 3-2 in loc de 3-4:
Mie mi s-a intamplat pe cand avea aproape 3000km, ma aflam intr-o curba la stg. (iesirea de la...
Leave a comment:
-
n-am mai intrat de ceva timp pe forum, am deja 20000km cu S-ul, maine o duc la revizia periodica, este spectacol masina, o recomand cu mare placere, insa...
Leave a comment:
-
Daaaaa, faina masina asta, singurul lucru care ma enerveaza la ea este garantia! BGP!
Ca nu se mai termina odata ca sa pot intra in ea, ca...
Leave a comment:
-
-
CRv-ul asta nou, mi se pare o baza foarte buna pentru tuning exterior, ar putea arata intr-un mare fel. Regret ca n-am putut veni, am vorbit cu Bogdan...
Leave a comment:
-
In alta ordine de idei, am fost azi pana la Vama Veche, pe autostrada de la Cernavoda pe linia dreapta am dus-o pana la 252 pe bord, eram pe la ~8000...
Leave a comment:
-
Docule, pot sa fac o tura cu CRV-ul tau de 170 cp? Macar asta sa-mi oferi ca referinta. :?
In al doi-lea rand, nu prea inteleg mesajul...
Leave a comment:
Leave a comment: