Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
500 results in 0.2019 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
este intradevar mai tare decat la alte masini ... dar cand incepe sa se duca devine foarte tare si destul de enervant la mersul in oras, si eu sunt in...
-
Eu zic sa te bucuri. Sa convingi tu mai multi oameni sa o cumpere e foarte greu. Eu sunt fan Honda, dar nu as da 50.000 de euro pe un Legend. Probabil...
Leave a comment:
-
incearca sa cauti si in U.S. cu tot cu transport este posibil sa fie mai ieftin.
Leave a comment:
-
si la mine face la fel, si da cel mai probabil bateria este prea slaba ....
Leave a comment:
-
-
chiar ma intrebam zilele trecute daca a cumparat cineva un CR-Z, te rog sa ne zici cat mai multe despre ea. neaparat sa urci niste poze
Leave a comment:
-
s2000 front wheel drive cu 3.5l V6 trebuie sa fie o gluma ...
Leave a comment:
-
Foarte interesanta revista, pozele sunt chiar bune cine le face le face bine , dar va rog puneti un sistem de galerie de poze, sa nu se mai deschida fiecare...
Leave a comment:
-
600h , are avantaje de taxe mai mici si un consum destul de bun in oras
btw am observat ca nimeni nu zice nimica de Infinti sunt cam la...
Leave a comment:
-
1. WillyCR-VFAN (+2)
2. Delphi (+1 daca se poate)
3. w33bb0
4. Amidamaru
5. vali1978
6. Corbu
7. dumiflo...
Leave a comment:
-
Aici ai dreptate e cam suspect ca este doar 60 de kg , asta avand in vedere ca in caz de accident sa zicem ca masina se rastoarna si ajunge cu rotile...
Leave a comment:
-
ideea era ca degeaba pui bare care sa reziste la 500kg pe plafon ca tot maxim 60-75 de kg poti sa pui pe ele.
Leave a comment:
-
-
Cred ca s-au mai dezvoltat nitel masinile decand mergeau cu rachiu
oricum cred ca dupa 6 luni o sa aflam
Leave a comment:
-
aleksey started a topic De la 1 ianuarie 2011, benzina si motorina vor contine cel putin 5% biocarburantin AutomobileDe la 1 ianuarie 2011, benzina si motorina vor contine cel putin 5% biocarburant
Ce impact va avea acest biocarburant pentru masina/motor ?
Furnizorii de carburanti vor fi obligati sa introduca pe piata, de la 1 ianuarie...
Leave a comment: