Salutare!
Pana la venirea primelor unitați de vanzare, noul H-RV e:HEV adică noul HR-V Hibrid poate fi vazut la AFI Cotroceni. E adevărat...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
500 results in 0.4904 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Noul HR-V e:HEV
-
Campanie service Honda pentru mașinile mai vechi de 4 ani
Salutare!
Importatorul Honda īn Romānia, prin rețeaua de service-uri autorizate, desfășoară o campanie de service pentru mașinile...
- 1 like
-
Păi e o postare din 14.04.2020. De obicei durează maxim o lună. Reply-ul tău este la la un an și 5 luni după ce a īnceput...
-
A fost o atmosferă foarte frumoasă la īntālnire A fost și Vlad, da și, din fericire, s-a abținut din a face un lung metraj...Last edited by KMR; 06-09-21, 09:14.
- 1 like
Leave a comment:
-
Să vă zic cāteva detalii și reguli pentru Īntālnirea Națională Hondafan 2021 :
Cum ziceam, locul de desfășurare...
Leave a comment:
-
Sigur că primim și fără mașină. Primim și hondari care au/conduc alte mărci de mașini.Last edited by KMR; 01-09-21, 11:18.
Leave a comment:
-
Gata, am rezolvat și problema māncarii și a băuturii.
Vor veni cei de la Riders :
https://www.facebook.com/Ridersstreetfood/
Māncarea...
Leave a comment:
-
Să nu uitați de Īntālnirea Națională Hondafan 2021, 4 septembrie, la Asko Chiajna
Leave a comment:
-
Campanie verificare gratuită Honda
Salutare!
Honda a īnceput o nouă campanie de verificare gratuită. Cu ocazia asta sunt și discounturi pentru piese de 15-20%....
-
-
Eu zic că e doar un bot sau un spammer și vă recomand să nu interacționați cu el, mai ales pe PM, să nu accdesați...
Leave a comment:
-
Īnainte de a schimba valva PCV , vezi dacă funcționează. E o valvă, adică trebuie să lase să circule vaporii (aerul)...
Leave a comment:
-
-
Eu am avut CU2 manual și acum am un CW2 automat ( tourer 2,4). Mi s-a părut mult mai "sportiv" manualul (așa scrie și īn...
Leave a comment:
Leave a comment: