Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
76 results in 0.0195 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Am gasit azi cricul - acel dispozitiv lipsa - fixat intr-un loc mai ascuns, langa roata de rezerva...
-
Buna seara! 103 mii km, totul e ok. Am rezolvat, partial, cu oglinda.
Am descoperit insa, abia azi, ca lipseste cricul pentru ridicat masina...
Leave a comment:
-
Salut! Am nevoie de un sfat: la Honda Jazz 2011, mi s-a defectat oglinda de pe partea soferului. Nu se mai pliaza cum trebuie, sau deloc. Motorasul respectiv...
Leave a comment:
-
De fapt antigelul original nu costa o gramada de bani la reprezentanta...tot e bine.
Leave a comment:
-
Nici pana azi n-ar reusit sa schimb lichidul de frana - din acelasi motiv, lipsa adaptor in service pentru busonul/garnitura recipientului in care se...
Leave a comment:
-
Cum ai rezolvat? Eu am aceeasi problema, trebuie inlocuit lichidul de frana si nu vreau sa merg la reprezentanta. Am fost in 2 unitati service si mi-au...
Leave a comment:
-
Am gasit pana la urma cu 350 lei bucata, s-au potrivit.
Am fost azi sa schimb lichidul de frana dar la 2 service-uri nu s-a putut pt. ca n-aveau...
Leave a comment:
-
Aproape 72 mii km, si totul merge bine, cu exceptia amortizoarelor spate, despre care mi s-a spusin service inca din aug. 2018 ca sunt curse si sa am...
Leave a comment:
-
Buna ziua, Honda Jazz 2011, in sept. face 7 ani, 66500 km, n-am schimbat antigelul si nu mi-a zis nimeni la revizii ca ar fi cazul.
E timpul?...
Leave a comment:
-
Asa e, in perioada respectiva am facut doar drumuri scurte (2-4 km pana la oprirea motorului), pentru ca am vrut sa vad consumul doar in oras.
...
Leave a comment:
-
Ba nu, am comandat la Szakal Iasi - mi le aduce pana maine pe toate. Dar nu filtre Mann ca-s prea scumpe, alta marca pe care mi-au recomandat-o ei.
Leave a comment:
-
Dupa cate imi amintesc pana acum la Honda puneau filtre Mann - banuiesc ca sunt bune.
Am sa le cumpar pe toate de la autokarma din Iasi, daca au...
Leave a comment:
-
Multumesc, deci voi cauta ulei Eneos si filtru ulei Purflux LS350. Vad ca in cartea tehnica recomanda vascozitatea 0w-20, pentru consum cat mai mic....Last edited by alecsus27; 07-11-17, 09:24.
Leave a comment:
-
Honda Jazz pe benzina din 2011 consuma in oras 9,1-9,4 l/100 km(sept-oct 2017). Am schimbat cauciucurile de vara anul asta, cautand sa fie cat mai silentioase...
Leave a comment:
Leave a comment: