Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
72 results in 0.0192 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Am fost la Asko pt verificare. Au confirmat banuielile, este vb de senzorul de ulei, nimic mai grav. Se va schimba saptamana viitoare si sper sa nu mai...
-
-
Nivelul uleiului este bun. Eroarea apare si dupa ce s-a facut revizia pt schimbul de ulei si filtre. Nu este eroare pt nivel de ulei (aia nu are semnul...
Leave a comment:
-
Senzor nivel ulei motor Civic 5dr 2008
Salut! De cateva zile se aprinde martorul senzorului de nivel ulei si mesajul Check System(canistra ulei cu semnul exclamarii).
A mai avut cineva...
-
Salut, Am tot cautat pe forum o problema ca cea pe care o are masina mea si aici ar fi un thread cu o situatie asemanatoare.
Succint: de...
Leave a comment:
-
Atunci...cred ca ai gasit raspunsul :-D
Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Leave a comment:
-
Am avut eu o problema de genul asta, atunci cand s-a dezizolat un fir de la subwoofer si atingea caroseria. Toate comenzile radioului mergeau perfect,...
Leave a comment:
-
Unde as putea gasi un astfel de saculet?
Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Leave a comment:
-
Si care ar fi rezovarea? Problema este ca la un moment dat va mirosi mocheta, plus ca nu e tocmai ok pt tabla sa fie umezeala aia
Trimis...
Leave a comment:
-
Apa in portbagaj Civic 5dr 2008
Va salut...Am o problema descoperita acum cateva saptamani, on sensul ca am gasit apa in portbagaj in partea de jos (unde este roata de rezerva). V ati...
-
SUNET RADIO CIVIC 5dr
Salut, de ceva vreme am o problema cu sunetul in boxe a radio/cd a masinii Civic 5dr 2008, 1,8. Afiseaza totul, fara nicio problema, volumul se poate...
-
Mie la service mi au rupt cheia si a ramas un antifurt inca prins. Au reusit sa il scoata cu o cheie speciala, cu niste dinti, care a "muscat"...
Leave a comment:
-
Am fost la asko. Dupa o verificare nu s-a constatat nimic la amortizoare, arcuri, etc. Iar la insistentele mele, ne-am urcat 5 insi in masina si am dat...
Leave a comment:
-
-
Dupa un drum la munte, respectiv Moeciu de Sus, unde nu exceleaza asfaltul, am auzit un scartait de la rotile din spate, mai exact cand erau denivelari...
Leave a comment:
Leave a comment: