Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
209 results in 0.0315 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Nici mie nu imi place faza cu speli parbriz speli si farurile daca sunt aprinse. Ma gandeam ca la modelul nou e diferit.
Leave a comment:
-
Mai trepideaza acum la plecarea de pe loc, dupa ce se incalzeste ambreiajul? Ai schimbat si uleiul la grup?
Leave a comment:
-
Exact! Ma refeream la model-an de referinta, nu la anul de lansare in saloane auto sau dezvaluit presei. Asa si CRV5 ar trebui sa fie promovat ca fiind...
Leave a comment:
-
@kmr:
In 2010 s-a facut face lift la CRV 2007 si in 2013 a aparut modelul nou. Asta e valabil in Europa... In USA, totul se intampla cu un...
Leave a comment:
-
-
Butoanele one click pe fata le ai si tu, cotiera o ai si tu, butoanele de volum le ai pe volan, ca iti mai trebuie rotitza?
Leave a comment:
-
Destul de ciudat designul. Pot sa spun ca nu ma atrage. Dar asa a fost si la modelul actual si acum imi place. Dar asta e reteta Honda... Interesanta...
Leave a comment:
-
Si eu votez pt masina fara bullbar ![emoji122] Decat daca esti hotarat sa faci off road la greu. Altfel mi se pare ca arata mult mai bine asa, cum a gandit-o...
Leave a comment:
-
Kitul de breiaj l-am schimbat de la Sachs. Cand l-am dat jos pe cel vechi, era identic cu cel nou. Eu insa, am schimbat ulterior volanta, dar nu mai stiu...
Leave a comment:
Leave a comment: