Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
500 results in 0.2593 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Sufletul și inițiatorul întâlnirilor CR-V, Florin Cristea, a plecat printre nori
Cel de sus să aibă grijă de sufletul său.
Un OM extraordinar.
Ce amintiri avem, ce stări, ce momente senzaționale....
-
La 1200 de lei, se dă schimbul de ulei la motor, filtrul de ulei, filtrul de polen, filtrul de aer al mașinii, cu consumabilele de la Service....
Leave a comment:
-
Dacă v-ați înscris la ei, nu plătiți parcare. Eu am CR-V hibrid și nu plătesc.
Peste 180 km/h este altă lume....
Leave a comment:
-
Păi asta înseamnă că cine s-a uitat sau cine a încercat să rezolve nu are treabă cu Honda. Tot la București trebuie. Altă...
Leave a comment:
-
Ooo aș merge la București la Honda Nord sau la Asko. Cu programare și cu descriere a situației. Nu văd altă soluție....
Leave a comment:
-
Pot fi multe cauze. Dar totuși la reprezentanță nu au spus nimic? Ei ar trebui să rezolve problema, nu să spună că e nimic. Cred..Ce motor este?
Leave a comment:
-
Să înțeleg că nu ați mai fost la nici un service? Asta ar fi o problemă. Sau asta ar fi problema....
Leave a comment:
-
Ciudat. Ar mai fi Honda Nord și Mai este un service Honda foarte bun, dar nu știu numele.
Mi se pare incredibil. Nu este exclus dar este...
Leave a comment:
-
Eu am fost la Asko Grivița la o revizie banală și au înșurubat melancolic filtrul de ulei schimbat.
După 300 km, pe autostradă,...
Leave a comment:
-
Toate motoarele cu curea de cauciuc în baie de ulei pot avea probleme. Dar la Honda 99% dintre motoare au lanț de distribuție, nu curea. Doar...
Leave a comment:
-
Din păcate hondafan.ro e moartă, nu mai scrie nimeni, deci șanse să răspundă 4-5-6 posesori de Civic sunt nule.
Ce...
Leave a comment:

Leave a comment: