Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
29 results in 0.0164 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Eu eram pe la Ozana cu CRZ-ul cu ceva treabainsa tocmai mi-a lovit-o o domnisoara care "a incurcat acceleratia cu frana" asa ca o sa intre...
-
Te-am vazut... dupa ce am urcat dealul m-a busit una in spate, asa cu titlu de noutate
Leave a comment:
-
-
Cum fac si eu sa primesc o pereche de suporti pt numere cu hondafan.ro??
Leave a comment:
-
doar placutele? cat te-au costat?
Si CRZ-ul negru al cui este?
Leave a comment:
-
-
-
Ok, multumesc, si daca ati stabilit vreo ora de plecare din Bucuresti, sau o ora limita la care sa va strangeti toti acolo
Leave a comment:
-
@ Magos
Multumesc! Super, am fost ieri pe Transalpina, si incerc sa ajung si la Nationala... am postat pe topic-ul dedicat mai multe detalii
Leave a comment:
-
Toni, am fost eu ieri pe Transalpina, dinspre Horezu, pana la Sibiu (veneam de la Craiova). Drumul este perfect, cu exceptia a vreo 1 km maxim neasfaltat,...Last edited by HIGHWRATH; 26-07-12, 14:08.
Leave a comment:
-
O sa vin si eu cu CR-Z-ul ... Asta daca nu adorm de oboseala ca am avut enorm de munca saptamana asta!
Leave a comment:
-
Deci da! Am scos-o si din oraș că am avut o treabă la Sibiu, consum 6.5 dar am mers cāt de repede a permis traficul (2:45 hr)
Leave a comment:
-
Gata am incaltat-o de vara... la proxima intalnire nocturna in Bucuresti promit sa vin si eu...
Leave a comment:
-
Leave a comment: