Salut,
Nu, tot asa merg. Nu am mai observat sa scoata fum, adevarul e ca nici nu mai folosesc frana de motor in coborari. Completez in continuare...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
500 results in 0.3192 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Am facut exact acelasi schimb la un an de la achizitia masinii. Confortul e net superior si in plus mai castigi ceva si la schimbul de anvelope.
Leave a comment:
-
Sa nu depasesti o luna la ce? La verificat nivelul uleiului? Ca daca vorbim de schimb la 1000km aia nu e masina.
Aaaa stai ca am inteles. Te referi...
Leave a comment:
-
Si primul upgrade adevarat, admisia HKS RSK. Urmeaza franele
...
Leave a comment:
-
I-am luat o nuca noua, cea originala de aluminiu era mult prea rece/calda pentru gustul meu. Trebuie sa recunosc ca am fost surprins de calitatea nucii...
Leave a comment:
-
-
-
Masina e incredibila. Recent am montat o admisie de aer HKS RSK, s-a schimbat sunetul in interior cu totul. Se aude inclusiv cum se inchide/deschide clapeta...
Leave a comment:
-
BV26CAT: '07 Civic TypeR, Deep Bronze Pearl
Deschidem un nou capitol. Fara poze deocamdata, dar o sa ma ocup si de acest aspect. Masina asta mi se pare o continuare fireasca a calatoriei inceputa...
-
Daca mai face cineva comanda, m-as baga si eu cu un creion corector de vopsea.
Leave a comment:
-
Pai nu mi-am dat deloc in petec. Doar am spus ca sa vada si altii potential interesati ca diferenta de pret nu vine din faptul ca unul e imbibat cu ceva...Last edited by BV26CAT; 22-03-20, 13:30.
Leave a comment:
Leave a comment: