Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
64 results in 0.0136 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
salut! vi la INH 2018?...
-
salut la toti! stie cineva, vine si vreun civic type r fk2/fk8 ? am vazut unul ''proaspat'' albastru prin poze si tipul era in al 9 lea cer. avea si...
Leave a comment:
-
@catalix --> INH 2018. cazare la perlaciucasului - baza , event circuitul prejmer. perioada 31.08 - 02.09.
Leave a comment:
-
salut pe toti! ! acolo unde e baza parca am mai fost. e acolo cu parcarea aia mare? mai sunt locuri de cazare? vreau sa vin si eu si , nu stiu unde ,...
Leave a comment:
-
salut pe toti! felicitari ptr organizatori! din Ploiesti merge cineva sambata dimineata pe DN1A via Tarlungeni?
Leave a comment:
-
@vishu te felicit ptr alegere si cred ca deja te bucuri de masina. eu am din 2010, noua, si inca nici nu ma gandesc sa o schimb. sunt civic-uri in Ploiesti...
Leave a comment:
-
hi! e frumos. sa vedem ce zic INH-ii. ti-am furat ideeasi ptr alte scopuri
...
Leave a comment:
-
ptr mine e ok atata timp cat ajungi acolo, ai fun si te intorci acasa cu gandul: ''unde mergem la anu' ''!...
Last edited by DAN G; 04-08-15, 21:44.
Leave a comment:
-
hi ! daca vrei Km eu sunt cu tine. pana la locatie INH 2016 hai sa facem un transfagarasan pana sau atunci in 2016. si eu ma plictisesc cand n-am companie....Last edited by DAN G; 04-08-15, 21:24.
Leave a comment:
-
da, ghid INH actualizat. m-ai convins, vin si la anu'
sal. spiritul e una, ideea e alta. ideea poate fi buna sau proasta....Last edited by ramm; 04-08-15, 20:48.
Leave a comment:
-
sal! nu ma supara deloc remarca ta un pic rautacioasa. doar ziceam si eu , nu dadeam cu paru' . si ca sa-ti clarific putin ideea afla ca eu am vazut asa...
Leave a comment:
-
salut. un exemplu: pilot legat la ochi, co-pilot dirijeaza pilotul, polygon , jaloane, mers cu spatele, si la sfarsit traditionala sticla de sampanie...Last edited by DAN G; 03-08-15, 19:20.
Leave a comment:
-
salut pe toti. sper ca ati ajuns cu bine acasa. sigur o sa inceapa impresiile, parerile, comentariile (mai ales de dupa...probe...) eu incep...
Last edited by DAN G; 03-08-15, 06:46.
Leave a comment:
-
oauuuu! perfect , poate mai apuc si eu vreo sticla goala sa ma laud.......... macar aia din stg !!!!!
Leave a comment:
-
sal, bai sunteti tari !!!!! ce ma oftic ca nu sunt si eu acolo.... pana si cainele e fan H!!!!!!!! maine vin si eu! serviciul......
Leave a comment:
Leave a comment: