Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
435 results in 0.1915 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
cum sa nu tina? alea vechi 7 ani au rezistat si erau tot aftermarket. Se pupa bine. Nu mi-a sarit in ochi vreun luft mai nasol.
-
Merciii. Sunt faruri tot aftermarket. Sa mai tina si astea 7 ani si sunt multumit
Leave a comment:
-
Octav,
Nu poti avea habar ce bucurie imi face aceasta remarca venita din partea ta. Iti voi urma sfatul si voi conduce autovehiculul proprietate...Last edited by vladtns; 25-07-18, 13:45.
Leave a comment:
-
Ce repede a trecut timpul de cand am scris ultima data. De atunci s-au mai intamplat chestii la masina. Am reusit sa scap de suspensia D2 si am inlocuit-o...
Leave a comment:
-
Buna ziua Adrian!
Doresc pe aceasta cale sa iti urez bun venit in comunitatea Honda si totodata sa stapanseti sanatos acest frumos aut...
Leave a comment:
-
Rama 2 Din Civic 2001-2005
Salutare, caut de ceva timp rama adaptoare 2 din pentru masina mea si nu gasesc ce ma intereseaza. Gasesc doar rama pentru modelele cu volan pe dreapta ...
-
Stapaniri sanatoase. Ti-a facut cineva softul sau mergi cu un soft basemap din Kmanager? Sau l-ai pus direct pe masina?
Leave a comment:
-
Stapaniri sanatoase. Ti-a facut cineva softul sau mergi cu un soft basemap din Kmanager? Sau l-ai pus direct pe masina?
Leave a comment:
-
Sincer mai bine pentru tine ca nu ai fost. Au turnat asflat proaspat si a ramas pe circuit numai bitum care s-a lipit de interiorul jantelor. Sunt zdrente...Last edited by vladtns; 26-06-17, 17:30.
Leave a comment:
Leave a comment: