Tortelul l-a primit din partea stăpānei şi arată aşa:
fiind īnsoţit şi de ceva Asian Sprizz, că sake-ul l-am terminat de mult!...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
434 results in 0.2423 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Last edited by Dacian; 10-04-13, 21:15.
-
Mulţumim. Mă gāndeam să iau nisc ai sake să-i bag şi ei īn rezervor. Dar oare cāt?
Leave a comment:
-
-
Astăzi sărbătorim: hondy īmplineşte 5 anişori şi poate se mai īndură cineva să-i ia un tortel. Măcar aşa...
Leave a comment:
-
E foarte bine MF! Cam ăsta e consumul. Eu acum scot 8,2 maxim 8,4 că mai evit traficul dement. Dar dacă te uiţi la posturile mele...
Leave a comment:
-
Am impresia că are o luminiţă mică, dar am la lumină īn ea noaptea că se vede singur. La mine bordul e cam prea luminat...Last edited by Dacian; 03-06-12, 13:45.
Leave a comment:
-
@balerinul: E mai dificil de scos mānerul macaralei dar nu imposibil. La altele am văzut cum rup unii clemele şi apoi plāng. O să mă...
Leave a comment:
-
Consumul e bun, zic eu că se īncadrează īn normal. Dar avānd īn vedere că tu ai i-VTEC şi nu am mers cu el, nu-mi pot da seama exact...
Leave a comment:
-
A propos de discuţia cu masculii īn Jazz, eu pānă acum mai mult băieţi la volan de Jazz am văzut decāt fete. Şi nu păreau...
Leave a comment:
-
Nu e exagerat consumul, maşina e mai mică şi e făcută pentru oraş şi viteze relativ mici. Veţi observa că...
Leave a comment:
-
@balerinul: nu ştiu dacă e şi cablată partea predecupată, dar vezi că īntre uşă şi stālp e un manşon...
Leave a comment:
-
Uite că m-ai făcut curios, tre să văd dacă are lumină butonul. De obicei duc degetul instinctiv la el.
Leave a comment:
-
Trecerile īn jos e normal să fie mai dificile īn funcţie de adaptarea vitezei şi a turaţiei. Puteţi īncerca turarea uşoară...Last edited by Dacian; 22-01-12, 21:38.
Leave a comment:
-
Dacian replied to Anvelope pentru Jazz - ce ati folosit... ce ati vrea sa folositi... ce nu veti mai folosi?in Honda JazzEu am pus Nokian WR D3, cu profil V de iarnă şi mi se par ok. La acelaşi drum sunt mai silenţioase aparent decāt cele de vară...
Leave a comment:
-
Atenţie la Rompetrol din Luică! Litrul e cam de 0,75, īn rest, benzina super. Am revenit pe Petrom Toporaşi - cel mai ieftin din oraş....
Leave a comment:
Leave a comment: