Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
139 results in 0.0180 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Mulțumesc. Am rezolvat provizoriu : schimbat doar plasticul spart. Din fericire farul propriu-zis nu a avut probleme.
-
Reglaj far Accord 2006
Salut ! Mă lovesc de o problemă: am spart farul dreapta și am găsit la dezmembrări unul " de Anglia". Se poate regla/adapta...
-
Deşi oricum nu puteam folosi navigatia, mă enervează teribil cand văd că mi apare "dvd reading error". Chiar nu e...
Leave a comment:
-
Pffff. Credeam că postasem anterior cum am rămas fără un proiector eu şi fără o vulpe fauna noastră, la o īntālnire cu 140 pe ora, noaptea. Scz.
Leave a comment:
-
Formularea corecta era " m a lasat inca ceva, inca un bec la plafoniera".L am miscat putin si functioneaza. Ma bate gandul sa pun ceva , niste...Last edited by duiu; 14-04-16, 14:54.
Leave a comment:
-
Din păcate cred că voi vinde prelude-ul deşi am mai căpătat īntre timp pt. el ca piese de rezerva f multe : capota, bară...
Leave a comment:
-
Ce-i drept CD-ul arata rau. vreo idee sa rezolv problema? Alta decat sa dau niste sute de euro pe un cd la reprezentanata ?
Leave a comment:
-
In sfarsit m-a lasat ceva la Accord. Un bec la plafoniera fata. Si a inceput sa-mi apara pe display eroare la citit cd-ul masinii. Din cauza asta nu mai...
Leave a comment:
-
Copii! A venit primavara ! A venit chiar si la Galati ! N-am mai vazut un Prelude pe strada circuland...nu mai tin minte de cand. Mai iesiti cu Hondele...
Leave a comment:
-
Ce ai tu e pentru generatia a IV-a. Prelude-ul meu e gen a V-a. Din cate am inteles s-ar parea ca difera chiar si modul de functionare al sistemului 4ws....
Leave a comment:
-
Am un necaz mare. Ma necajeste 4WS. Cam la vreo 10-15 zile mi se decupleaza. Problema e ca nu stiu de ce. Nici n-am observat exact cand. Inclin sa cred...
Leave a comment:
-
Doar n-o sa ma apuc acum sa schimb toate prezoanele. Am doar unu stricat si intamplator am "pe stoc" de la Accord...comandat la Honda.
Leave a comment:
-
Merci. Veste buna potrivirea prezoanelor..cand am comandat, am asteptat vreo 10 zile sa mi le aduca. Bine ca am comandat in plus si prezoane si piulite....
Leave a comment:
Leave a comment: