Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
500 results in 0.2834 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Primul SUV electric al Honda: https://www.engadget.com/honda-prolo...HKa8h31ZpfwA_o
-
Mi se pare amuzant sa fie si cereri de genul asta, in care sa vrei sa scapi de trapa, nu sa o faci. Dar eu nu inteleg cu ce te deranjeaza daca nu o folosesti...
Leave a comment:
-
Imi pare ca designul este inspirat de la Mazda. Ceea ce nu e neaparat un lucru rau...
Leave a comment:
-
Cred ca cifrele sunt chiar un pic mai mari, aria frontala a Civicului o calculasem pe la 1.8 mp, Cx este 0.27 parca....
Leave a comment:
-
Pai aia o fi puterea lor. Tocmai, daca dupa 160 abia mai accelereaza nu inseamna ca ii "taie gazul" ci ca nu mai are suficienta putere. Nici...
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
De asta intrebam, mi-era ca link-ul de la produsul moto e pus gresit. Dar, daca ala e verificat si merge si la masini, e ok....
Leave a comment:
-
-
Eu ma refeream la faptul ca in titlul produsului din link, se mentioneaza ca e pentru motociclete: "STOP & GO TUBELESS PUNCTURE PILOT MOTORCYCLE...
Leave a comment:
-
Buna ideea cu kitul de pana respectiv. Insa, in link, vad ca e marketat pentru motociclete. E un workaround aplicabil si la masini sau altul e kitul pentru...
Leave a comment:
-
Rotile sunt de 19", suspensia este adaptiva, dar pe Comfort e destul de dura. De iarna am roti pe 17" si mare diferenta nu e fata de cele pe...
Leave a comment:
-
Mda, si eu sufar in 90% din timp din cauza suspensiilor dure. Initial, le-am pus pe seama RFT-urilor, apoi am mers cu un seria 3 touring si un seria 5...
Leave a comment:
Leave a comment: