Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
74 results in 0.0158 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Honda accord 2007, cl7
Salutare! Vānd Accord CL7 din 2007, A/T, 170k km pentru dezmembrare, in principiu. Are nevoie de baterie și merge. Are un droser de la xenon ars...
-
Vānd Accord CL7 a/t 2007
Salutare! Vānd Accord CL7 din 2007, A/T, 170k km pentru dezmembrare, in principiu. Are nevoie de baterie și merge. Are un droser de la xenon ars...
-
Pana la urma depinde ce vrei sa faci cu masina. Daca vrei sa o consideri masina de 4 ani si sa o dai...baga AM. Daca vrei sa tii mai mult timp masina...
-
Am vorbit si eu cu cineva de la Iasi dar pare om ok la telefon
Legat de inceredere...ce sa zic? Normal ca e un gamble. Din cauza asta...
Leave a comment:
-
Baieti.... Am gasit una in Polonia. Singura chestie care mi se pare mai dubioasa sunt niste urme de sudura pe flywheel (nu-mi amintesc acum in romana)....
Leave a comment:
-
Multam fain. Le-am trimis mesaj - astept sa vad ce imi raspund....
Leave a comment:
-
BTW...am gasit o cutie la 500 de lire un Dublin ... dar cred ca mai dau si pe transport vreo 200... http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=...
Leave a comment:
-
dragostan - multumesc pentru sfat. Cu singuranta asta este abordarea ideala dar nu mai am rabdare ma mananca degetele. Sigur e solutia optima ce propui...
Leave a comment:
-
Salutare tuturor.
Dupa o perioada mai lunga si mai naspa in care au lipsit resursele necesare sa ma apuc de reparatii - se prevad ceva fonduri...
Leave a comment:
-
-
da, m-am lamurit si cu asta la ce consum am (14.5-15) ma geandeam ca poate mai scad si eu nitel la drumurile lungi...
Leave a comment:
-
da, avea ulei cat trebuie. eu am luat-o la 80k si vechiul proprietar nu schimbase niciodata uleiul. l-am schimbat eu pe la 85k si trebuia sa intru la...
Leave a comment:
-
da, ai dreptate
Da, ai dreptate, la mine a fost impreuna cu caseta de directie. le-am facut simultan si am uitat de asta...
Leave a comment:
-
Well...le-am schimbat pe amandoua. Si furtunul ~1500 lei care era fisurat si am aplicat si un kit de reconditionare pe pompa de servo ~2500-3000 ron nu...
Leave a comment:
-
Probleme A/T Accord CL7
Mi-a crapat cutia de viteze la Accordul meu din 2007, DBA- CL7, K20A, A/T. Cutia inca nu a fost desfacuta dar s-au gasit urme de piesa sparta pe busonul...Last edited by hondatu; 12-12-16, 18:59.
Leave a comment: