Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
28 results in 0.0120 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
pe mijloc se vad stancile din apropierea varfului cindrel
in dreapta platoul diavolului
raul sadu aproape...Last edited by ed™; 05-09-13, 12:59.
-
asa e,ideea era sa ajung sus pe platoul cindrelului chiar la vf cindrel si sa bag o poza cu iezeru mare in fundal dar erau niste pietre inalte si apropiate...Last edited by ed™; 05-09-13, 12:57.
Leave a comment:
-
-
-
-
-
mersi frumos,cand o sa am mai mult timp o sa ma apuc sa scot la imprimanta gata tradus ca sa imi dau seama ce e cu pompa aia de vacum si exact cum se...
Leave a comment:
-
o intrebare:ma intereseaza o schema de functionare sau mai bine zis o descriere si ce anume fac pieselor ce alcatuiesc carburatorul,se poate gasi asa...
Leave a comment:
-
mersi frumos vali,intradevar pasiune dar pana la urma cred ca era si o necesitate,cam tot s-a invartit in nevoia de a avea ceva pe care sa te bazezi,cum...Last edited by ed™; 20-01-13, 23:50.
Leave a comment:
-
...parbrizul a fost relipit si schimbate chederele,am observat cand am intors masina ca era dezlipit si pe acolo intra apa in masina,chederele le aveam...
Last edited by ed™; 21-09-12, 13:35.
Leave a comment:
-
-
....aici e pregatita ptr verificare
....a mai urmat partea in care am schimbat bordul,becurile...Last edited by ed™; 21-09-12, 13:06.
Leave a comment:
-
......rezervorul,vroiam sa il curat dar trebuia dat jos plutiturul si riscam sa il stricam asa ca a fost lasat in pace,am schimbat furtunele tevile din...Last edited by ed™; 21-09-12, 12:53.
Leave a comment:
-
.......la caroserie sa lucrat cel mai mult si datorita cacatului facut de un asa zis tinichigiu care numai si-a batut joc de ea in urma cu 3ani,se poate...Last edited by ed™; 21-09-12, 12:08.
Leave a comment:
-
Leave a comment: