Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
343 results in 0.2317 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Oa... super faină. Numai drumuri bune să ai!...
-
Salutare lume, demult nu am mai fost pe aici, si ca update, Ej6-le are acum 260000 km nu are nici o problema. pe curand!
Leave a comment:
-
-
Evaporator Clima Bord defect!
Salut prieteni, de cand am luat masina nu imi merge clima. Am aflat ca ar fi de vina ar fi radiatorul din bord. E vorba de un Civic 1.8 din 2008. Cunoasteti...
-
Hei salut prieteni! Am cumparata un cablu auxilar pt telefon, mp3, etc care arata cam asa https://www.ebay.de/itm/302383212708 o fi greu de montat? M-am...
Leave a comment:
-
-
Ms tuturor pt pareri! Semnalizarea nu mai merge de nici un fel, nici cand inchid usile niici pe avariiiie! cautam releul de semnalizare dar nu l-am gast........
Leave a comment:
-
Nu baieti, ogliinda am vazut-o montata pe un fk2 cu volan pe stg., am asteptat putin si a venit completa cu cabluri cu tot, eu am bagat mufa-n mufa sii...
Leave a comment:
-
Problema semnalizare Civic '08
Salut, nu mai merge semnalizarea de niciun fel! In urma unui incident a trebuit sa tai cablul oglinzii glinda care era praf, sigur s-a produs un scurt,...
-
Ok, am iincercat si asa, nu merge, indiferent de ce pozitie revne de fecare data invers fata de cealalta, nu am vrut sa desfac si cealalta fata de usa...
Leave a comment:
Leave a comment: