If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nimeni,nimic?Nu se poate sa nu aveti un costum si niste ghete prin beci,debara,la vecini Casca mi-am achizitionat iar pentru ghete am o promisiune ce...
Dupa cum spune titlul cumpar un costum sh ieftin pentru mine.Am 1,81 si 89 kg.Nu doresc ceva sofisticat,simplu si ieftin deoarece am platosa si protectii...
S-a marit familia honda cu un nou membru astazi:honda cb1 albastra,400 cm3 16 valve,54cp naked 1991,deci oficial sunt mai rapid decat orice crx del sol)Glumesc...
Eu am pe un d15z6 chiulasa de d16y8,delco,ecu p28 obd1(cu un mic slot usb in el ) si am avut probleme cu v-tecul dar am remediat problema suntand A4...
The beast is aliveDupa cateva zile de nervi am reusit sa re-invii fiara.Solutia a fost simpla,cost 0,manopera 20 minute.Am sa fac un thread un pic mai...
Am citit pe honda tech si pe alte siteuri dedicate ca trebuie sa fac o punte intr-e pinii A4 si D6 din ECU si asta imi va rezolva problema.Deci imi va...
Am citit de ma dor ochii deja si cred ca daca schimb ecu s-ar putea sa rezolv situatia.Avand in vedere ca totul este verificat si rasverificat si este...
pai da dar vezi tu,,,p2y are alte mufep28 are A B D si p2y are A C D pana in 1998 si A B C D din 1998 pana in 2001.Nu stiu cum ar fi mai simplu sa rezolv...
Update de an nou:motorul este d15z6 cu ecu de d16z6 adica p28 obd1.Am facut un test cu agrafa si am primit eroarea 1 si 22 deci sonda lambda si vtec solenoid...
da,ai dreptate.Oricum nu ma deranjeaza,interesant e ca injectia si ecu,sonda lambda si restul accesoriilor sunt de d16z6 si cu toate astea functioneaza...
Leave a comment: