Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
140 results in 0.0191 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Ca si carucior pentru copil am optat pentru un Chicco Trio Scoop. Dupa ce am reusit sa uit cadrul acestuia intr-o parcare am luat doar cadrul si partea...
-
Multumesc pentru sugestie Andrei.
Ce sugestii aveti pentru un carucior care sa incapa in portbagaj atunci cand este pliat? Ideal ar fi pareri si...
Leave a comment:
-
Ieri am fost la Asko pentru a schimba discurile si placutele de frana cu produse marca ATE.
Nota 10+ si multumiri pentru Razvan Niculae si Alex...
Leave a comment:
-
Au trecut ceva luni/ani de cand n-am mai scris pe thread. E semn bun, Doamne-ajuta si in continuare!
Intre timp nu s-au intamplat prea multe:...
Leave a comment:
-
Am lasat masina in service vineri pentru a-mi pune geamul stanga fata si pentru a-mi schimba placutele de frana.
Azi mi-am ridicat masina in conditii...
Leave a comment:
-
In fisierul atasat gasesti lista de dotari pentru Accord SSE 2.0 benzina pe care am primit-o de la dealer-ul care mi-a vandut masina.
...Last edited by Slippery; 10-12-09, 09:51.
Leave a comment:
-
Am patit-o si eu cu pop-up-urile. Probabil este vorba de un bug XSS. Daca nu ma insel versiunea pe care o poarta forumul e in urma cu vreo doua release-uri....
Leave a comment:
-
Hondar mic
http://www.hondafan.ro/forum/showthr...7491&page=9#86
Sa fie intr-un ceas bun Ionut! Ma bucur enorm pentru...
Leave a comment:
-
Bine ca n-a fost mai rau si ca sunteti intregi. Sper sa rezolvi cat mai repede si mai usor cu toata harababura care urmeaza.
Bafta!
Leave a comment:
-
Hello, hello. Eu sunt inculpatul
Ti-am vazut "nasul" la intrarea in intersectie, te-am recunoscut imediat dupa numarul de inmatriculare...
Leave a comment:
-
-
C'est moi, salut!
Tocmai ii spuneam prietenei mele "uite un Accord gri in spate" pentru ca mereu se plange ca sunt mai toate inchise...
Leave a comment:
-
-
Continuare a postului de aici.
Ieri am ridicat masina de la CM de pe Expozitiei. In afara de o mica sincopa legata de instalatia de A/C...
Leave a comment:
-
Leave a comment: