Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
500 results in 0.4845 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Am montat si primul accesoriu pe masina: sistem de incalzire stationara. Sistemul este genial si utilitatea lui in conditii de temperaturi joase si drumuri...Last edited by dan; 21-10-13, 14:53.
-
In weekend am incercat sistemul de navigatie pe o distanta de vreo 300km si-am avut surpriza de a experimenta un software crash.
Sistemul de navigatie...
Leave a comment:
-
Multumesc tuturor pentru urari.
Masina se comporta excelent si incep sa simt ca motorul se "lasa" (masina are putin peste 300km)....
Leave a comment:
-
Sunt offtopic aici, dar cum poate ca pe Toyota Prius motorul electric sa-l asiste pe cel termic? Lucrurile se complica tehnologic atunci cand se vrea...
Leave a comment:
-
@CIVICHYBRID: Incerc sa inteleg ce problema ai, dar nu reusesc. Poate reusesti sa reformulezi.
Eu am un Hybrid din 2007 cu ~73000km. In...
Leave a comment:
-
Chestia asta s-a rezolvat la mine la revizia de 40000km. Am stat cam 30min pt. toate update-urile. Nu am observat un alt comportament al masinii. Consumul...
Leave a comment:
-
Ionuţ, īţi urez multă baftă. Ne cunoaştem din 2005, de mai bine de 4 ani de zile de cānd cu prima Hondă şi primele...
Leave a comment:
-
Nu prea vad eu cum se incadreaza "punctuletele ciobite" la Probleme Civic. Poate mai bine la Probleme Romania
Leave a comment:
-
Poate ar trebui sa mentionezi ca folosesti ulei mineral, nu sintetic
Leave a comment:
-
La revizia de 20k, sau, dupa caz, maxim 1 an. Evident daca masina ar circula mai mult in oras e bine sa-l schimbi mai repede. Manualul recomanda schimb...
Leave a comment:
-
Am patit si eu ... sa-mi cada geamul de la sofer. "Se stie" problema cu geamul, la mine a cazut si a trebuit sa-l asez inapoi singur. Evident,...
Leave a comment:
-
Daca accelerai te-ai fi inscris mai bine in curba. Totul tine de echilibru.
Leave a comment:
-
E vorba de o curba in varf de panta, imediat dupa Tg. Frumos?
Oricum, problema ta a fost ca ai franat si centrul de greutate s-a deplasat...
Leave a comment:
Leave a comment: