honda deja a facut turbo si SH-AWD, vezi Acura RDX
iar cu fond-urile la superbike cred ca te-ai informat gresit, de acolo au plecat toate echipele...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
484 results in 0.2571 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Button ar fi castigat si daca nu ar fi abandonat cei din fata lui, mai ales alonso pe care il ajungea destul de repede, in schimb nu ar fi castigat daca...
Leave a comment:
-
degeaba sunt in F1 daca nu au rezultate, asa nu-si fac reclama cu motoare explodate.
noroc cu ultima cursa, ca mai un pic si ieseam la pensie pana...
Leave a comment:
-
-
depinde ce motor ai, fiabilitatea este la fel, pt. ca nu se mareste f. mult compresia, atat ca nu mai ai voie sa bagi benzina mai slaba de 98, consumul...
Leave a comment:
-
tocmai asta e farmecul la honda, cand mergi normal in trafic la turatie mica, nu ai asa putere dar ai consum mai mic, si cand vrei putere o turezi. daca...
Leave a comment:
-
din cate stiu eu cea mai performanta masina de la Honda e RWD :roll: si a doua dupa ea e tot RWD...
iar cu bugetu, ce mai conteaza WRC cand pe...
Leave a comment:
-
-
-
nu trebuie sa-l mai schimbi rezista mai mult decat unu stock, si cu plecatul de pe loc trebuie doar sa te obisnuiesti in rest nu e problema.
Leave a comment:
-
cu un ambreaj de racing intra mai bine in viteze pt. ca decupleaza si cupleaza mai rapid, dar pleaca mai violent de pe loc.
Leave a comment:
-
Pot sa-ti aduc ACT:
de curse:
Clutch Kit, ACT, 6-Pad Race Disc, 212mm, Release Bearing, Pilot Bearing, Alignment Tool, Includes Heavy Duty...
Leave a comment:
-
trebe pe naiba de 100, mita cum merge cu benzina de 98.
fiabilitate scazuta ? de unde ai mai scos-o si pe asta.
si la chip ce crezi ca o...
Leave a comment:
-
ajuta daca mai faci si altceva pe langa, cum ar fi compresia marita.
va chinuiti aici cu chip-uri si cu alte rahaturi ce costa o gramada de bani...
Leave a comment:
-
daca vrei evacuare adevarata pot sa-ti aduc spoon complet din titan dar costa.
oricum puterea adevarata nu o scoti din filtru si evacuare, astea...
Leave a comment:
Leave a comment: