Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
48 results in 0.0532 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Multumesc T-Bone pt. informare daca CU2 are motorul tip "K" ( traiasca CL7 ), restul nu mai are importanta, motoarele acestea sunt peste ce...
-
Va salut Hondari, am si eu o rugaminte adresata posesorilor de Accord CU si anume care ar fi in mare diferentele intre CU1 si CU2 ( motorizare, transmisie,...
Leave a comment:
-
-
-
Atunci mai puneti si 4 bidoane antigel si ridic de aici....Luni e bine...?
Multumesc
Leave a comment:
-
Ramane Sustina 5W-30 4L, filtru ulei Purflux, filtru aer Mann, polen Zero Polution carbune activ, antigelul este gata preparat sau concentrat...?
...
Leave a comment:
-
Nu stiu ce culoare trebuie ( am galben pus din primavara ) am vazut pe site Eneos Cool XLR se potrivete pt. JDM daca e ok luam pe acesta, filtre Mann...
Leave a comment:
-
-
Buna ziua
Va rog un pret ulei Sustina 5W-30, antigel si filtre ( aer, ulei, polen ) pt. Civic Sedan 2008
Multumesc
Leave a comment:
-
Nu se vede nimic la amortizoare masina are 70.000km si nu se manifesta doar pe o singura roata, la Accord chiar daca iau o groapa nu se simte asa ( parca...
Leave a comment:
-
-
Probleme suspensie...?
Buna ziua
Va rog sa ma ajutati cu un sfat am doua probleme cu un Civic Sedan 2008 si una din dileme este ca atuci cand dau cu roata intr-o groapa...
-
-
grosime mai au masina nu are decat 70.000km ma gandesc ca nu se retrag placutele pt. ca atunci cand opresc masina parca nu se simte libera parca o mai...
Leave a comment:
-
Probleme discuri sau placute
Buna ziua
Intreb si eu ca necunoscator daca ce se vede in pozele din attach este OK sau exista o problema la sistemul de franare ( Civic Sedan...
Leave a comment: