Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
67 results in 0.0165 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
300hp a fost pentru rodaj, in post rodaj se creste la 350-400hp ca sa se faca numite teste si sa se observe tendintele iar apoi cand totul este verificat...
-
Iti multumesc pentru incredere ai sa primesti in privat detaliile . De fapt le-ai primit deja. Sper sa pot fi de folos.
Greseala lor este faptul...Last edited by SEBY; 09-05-14, 06:10.
Leave a comment:
-
Modalitatea de setare automata este doar o parte din setare si nu este suficient chiar daca aparent masina functioneza bine.
Poate ca daomnul respectiv...
Leave a comment:
-
Nu mi-a permis anterior atasarea cu lada asa ca mai scriu acest post....
Leave a comment:
-
Foarte corecta remarca ta referitoare la termenul folosit.Mea culpa, corect este stoichiometric. Acest termen arata raportul de parti aer la parti benzina,...
Leave a comment:
-
Aramia2008 nu este problema lui Agip, este o problema de setrare la instalatia ta GPL.
GPL este o alternativa exceptionala la benzina si un catalizator...
Leave a comment:
-
Din pacate alarmele astea se leaga pe instalatia electrica a masnii iar meseriasii nostri nu prea le monteaza ca la carte iar alarma care trebuie sa te...
Leave a comment:
-
Acum masina este echipata cu cateva piese de test. As da exemplu galeria de evacuare care a fost modificata folosind una stock. Aceasta galeie are penru f...
Leave a comment:
-
Eu propun sa ne facem un dyno day intr-o Sambata, incepand e la orele 10 pana la orele 15 si sa programam o masina la jumatate de ora. Noi asa am mai...
Leave a comment:
-
Da la mizeria aia ma refer. DIn pacate Romania are o cultura tehnica auto destul de joasa, acum creste si lumea invata pas cu pas.
Si noi am facut...Last edited by SEBY; 05-05-14, 06:57.
Leave a comment:
-
Asa a fost mai bine. Nu e vina mea ca nu au vrut in postul anterior....
Leave a comment:
-
Am ceva interesant de la un Prelude mai vechi care cred ca daca punea un cat curat si un set de bujii noi urca la 180HP. Cu ocazia asta se vede si ce...
Leave a comment:
-
fise dyno corecte
Da lucrez in domeniu si am multe de spus pe aceasta tema. Am sa-ti dau in privat un link unde ai sa intelegi utilizarea...Last edited by SEBY; 04-05-14, 09:53.
Leave a comment:
-
Ce bine suna cuvantul optimis!
E clar ca este o aberatie ce arata acel grafic, lafel ca multe altele masurate acolo.
Totusi multi clienti...Last edited by Vali_lj; 03-05-14, 21:35.
Leave a comment:
-
In continuare masina functioneaza exceptional si mai face mici achizitii in special pe partea de performanta. Din cand in cand se mai si dezmiarda pe un...
Leave a comment:
Leave a comment: