Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
58 results in 0.0332 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
garare pe timp de iarna !
dupa cum spune si titlul putem oferi servicii de garare / intretinere pe timp de iarna/ frig !...
-
dupa o absenta destul de lunga...revenim in fortapentru ca afara tot e urat si ninge, iar cu masina nu stiu cati dintre voi ati iesit, propun sa ne...
-
eu sincer am gasit alta solutie...am spart un stop, cel din dreapta...de fapt l am smuls din prinderi, si aia a fostacum...tu stii mai bine, un stop...
Leave a comment:
-
de vanzare....
pret 14 000e neg
tel: 0724 30 60 31 sau 0767 386 431 Stefan
nr km: 10 000 de cand am refacut motorul, 2500 km cu...
Leave a comment:
-
am avut asa ceva pe masina, cand era aspirata... personal nu mi as mai lua a2a oara un gadget din asta, din simplul motiv ca nu ajuta prea mult (sau nu...
Leave a comment:
-
in primul rand, sa mi fie rusine ca nu mi am dat seama ca tu esti acel Theo, de la care mi am luat eu boxe fata pentru del sol, acum o vreme (JL urile...
Leave a comment:
-
de ce razi domnu ? nu stii ca asta e numele complet al masinii ?
@ achim : ne am dat la insistenta operatorului...dar l am rugat insistent...
Leave a comment:
-
da am pus o acolo exact langa cea gri pentru diferenta)) chiar ma bucur ca a observat cineva
alex, inca nu e "timp"
stii tu,din aia...
Leave a comment:
-
facut de mine,ca mai tot de pe masina gen suport dvd etc... iar ceasurile sunt Raid Hp
pozele sunt la o pagina in spate,vad ca mi a facut...
Leave a comment:
-
updatesnu stiu de ce,dar de fiecare data cand intru pe forumul asta nu apuc sa ajung la sectiunea masina mea
)) ma prind pozele si intalnirile,dar...
Leave a comment:
-
@dragostan : abia te astept sa ti dau un shot cu microbu Sol)
a fost super ok,speram la un numar mai mare de participanti data vii...
Leave a comment:
-
daca vrei un sfat prietenesc....totul se reduce la cati bani ai disponibili pentru asa cevaeu unul am optat pentru turbo, desi probabil cu compresor...
Leave a comment:
-
foarte adevaratacel H brace e util,insa doar pe circuit,unde nu ai speed bumpere si tot felul de gropi si denivelari,cum sunt drumurile noastre toate...
Leave a comment:
-
sa speram ca nu ploua...eu o sa ajung pe acolo daca e,poate mai apare careva. dar daca nu o sa reprogramam
Leave a comment:
Leave a comment: