Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
500 results in 0.4845 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
[QUOTE=ticker;n875254]Esti sigur ca nu e de la sigurante? Sunt separate fata/spate. La sigurantele de sub capota te-ai uitat?
Nu era de la sigurante...
Leave a comment:
-
A inceput sa faca fite si nu e bine. Astazi a murit subit sistemul de spalare parbriz si faruri plus sistemul de stergatoare...plm . am dat un strop sa...
Leave a comment:
-
" Acum vad ca pe configuratorul lor dau 38 Ah la motor de crv de 2,4. stupida treaba"
Asta a fost in principal. M-am gandit ca stiu ei...
Leave a comment:
-
Iata ca si a doua OPTIMA si-a dat obstescul sfarsit ( 31.07.2017 - 19.10.2020)...2 ani garantie ..si pa. Situatia a fost identica cu evenimentul de la...Last edited by FLORIN CRISTEA; 23-10-20, 08:37.
Leave a comment:
-
Poate dupa perioada asta cacaioasa sa mai incercam ceva dar sunt slabe sanse...eu personal am imbatranit..nu mai e acelasi zvac ca acum 14 ani cand am...
Leave a comment:
-
Nu a mai scartait, ambreiajul functioneaza f bine....treaba rezolvata....
Leave a comment:
-
Ce ulei ai pus in ... spate ? Daca nu e OEM da fuga si schimba cu OEM la ASKO....CARPATI...unde vrei tu....
Leave a comment:
-
Am fost.... Sa nu ma intrebati ce a facut, nu mai am rabdare sa stau calare in spatele omului sa vad ce face. Il cunosc pe Alin de o multime de vreme....Last edited by FLORIN CRISTEA; 05-05-20, 21:28.
Leave a comment:
-
La Multi Ani pentru 2020. Sa fiți sănătoși și voioși. Anul asta de Sf. Ion începem cu o vizită la ASKO. Scârțâitul...
Leave a comment:
-
In ultima perioada ..vreo 3 saptamani fac 55km pe zi...combinat Bucuresti - Odai.. . consumul 9,5 - 10,5% ..viteza aproximativ legala....orele 13:30...
Leave a comment:
-
INTALNIRE CRV IUNIE 2019
In principiu data este 28. Datorita faptului ca de-a lungul timpului in grupul CRV am ramas relativ putini am decis, nu eu ci toata orgnizatia, sa ne...
-
-
Cred ca da.....adica da...si in iunie si cred ca si in iulie. Acum in iunie e in plan ultima vineri din luna....28 parca. Daca vrei sa vii sa spui sa-ti...Last edited by FLORIN CRISTEA; 18-06-19, 19:51.
Leave a comment:
Leave a comment: