Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
152 results in 0.0218 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Am sa pun niste poze de actualitate de indata ce voi avea un pic de timp. Detalii vezi in posturile anterioare, accesorii puse si manopere de intretinere....Last edited by dare50; 23-04-19, 19:34.
Leave a comment:
-
După vreo 2 ani de folosit Civicul extrem de puțin (2000km īn cei 2 ani și ceva) am īnceput serios să mă gāndesc să o vānd....Last edited by dare50; 27-04-19, 20:58.
Leave a comment:
-
-
Am fost la un scurt (f scurt) test drive cu hatchback-ul manual la dealerul Cluj. S-au rezolvat majoritatea problemelor de finisaj de care va spuneam...
Leave a comment:
-
Si eu am fost anuntat ca mi-au sosit "piesele". Sper sa le fi nimerit si mai ales sa fie in stare sa le schimbe fara sa-mi rupa/zgarie plastice...
Leave a comment:
-
Am fost sunat si eu de cei de la ASKO. Preturile sunt corecte cu TVA inclus, se mai adauga vopseaua metalizata cum spunea colegul Delphi, si se scade...
Leave a comment:
-
... daca mașina ar fi cu evidentele problemele de finisaj rezolvate...
Leave a comment:
-
20-30 octombrie
Honda Romania va expune la SAB & A modelele Civic hatchbach, Civic Sedan, Civic Tourer, CR-V si HR-V. Sunt curios dacă...
Leave a comment:
-
-
Undeva la 26.000 euro o evaluam si eu si e pretul maxim ce l-as plati in conditiile in care mai rezolva din probleme de finisaj/asamblare. Cum spuneam...
Leave a comment:
-
carenajele de plastic exista la roata fata iar la spate e ceva material textil ce mi s-a parut f subred (si lasedan si la hatchback)
Leave a comment:
-
Da, prețurile sunt nerușinate, nu cred să rămānă așa, nu vor vinde nimic. aproape să dublezi prețul de la o generație...
Leave a comment:
-
Pun aici link către pozele la gramadă că nu am timp acum să le povestesc. Mașina este frumoasă, mare, interesanta. Fabricată...
Leave a comment:
-

Leave a comment: