Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
500 results in 0.2967 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
@ Doc, Alex nu cred ca trebuie sa exagerezi cu teparii din Iasi, de fapt teparii sunt de la multinationalele din Bucuresti care se ocupa de asigurari....
Leave a comment:
-
Fiind parte implicata am preferat sa nu postez pana nu am o situatie exacta a problemei, dar vreau sa punctez niste lucruri:
1. Sistemul...Last edited by Ionut Saviuc; 21-10-12, 18:50.
Leave a comment:
-
Bogdan_is, te rog sa transmiti cerere de oferta pe adresa de mail : marius.olaru@honda-iasi.ro , iar colegul meu de la piese iti va raspunde.
...
Leave a comment:
-
R3dMan in primul rand felicitari pentru achizitie si sa o stapanesti cu placere.
Dar vreau sa fac doua precizari:
1. Ce am enuntat eu...
Leave a comment:
-
Multumim Willy pentru aprecieri, macar pentru o cafea si tot te asteptam daca ai drum prin Iasi.
Leave a comment:
-
-
Momentan am demarat un program de buy-back, dar la dimensiuni mai reduse. Speram ca in curand sa putem oferi un produs mai complex.
Leave a comment:
-
Hachi Motors va ureaza La Multi Ani si Un An Nou cu Bucurii!
La Multi Ani 2012!
...
Leave a comment:
-
Datorita faptului ca suntem si service multimarca folosim si produse AEM pentru celalate marci. pentru Honda suntem singurii din Iasi care furnizam piese...
Leave a comment:
-
In Europa se recomanda la 20.000 de km sau un an de zile. Intreb deoarece exista proprietati diferite ale uleiurilor europene versus cele din state ,...
Leave a comment:
Leave a comment: