Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
220 results in 0.0179 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
revizia la coasta de est, ieri. am beneficiat de promptitudine, atentie si preturi corecte. multumim, Vlad!
-
-
lamela ştergătorului din spate a dat ortul acum 2 săptămâni, şi a trebuit să caut alta. După îndelungi căutări...
Leave a comment:
-
Sunt de acord cu Doc, cred ca ramane pe 2011
Sarbatori fericite tuturor!
Leave a comment:
-
Avem timp sa facem rezervarea, nu e asa aglomeratie la Biker's, iar un tel poate da oricine, chiar si cu o zi inainte. M as baga si eu la intalnirea asta...
Leave a comment:
-
hehe, pai l au facut, ca stiau ca trec eu
era ceva intermediar turnat... ca benzile erau despartite prin dunga galbena... dar ca in palma de...
Leave a comment:
-
We asta am trecut pe bucata Predeal - Rasnov... drumul e excelent, acum terminau de trasat benzile despartitoare, serpentinele sunt de vis!
PS:...
Leave a comment:
-
domnisoara Lavinia, azi, pe la Herastrau, cu ochelari negri si SXD ul de 3 ani
eram under cover intr un bolid rosu, n am putut "protesta"...
Leave a comment:
-
la 3 anisori suntem foarte bine, vizita la CM a costat 360 ron, intre care manopera pt schimb filtru aer, f. polen, lichid frana&ambreiaj (aduse de...
Leave a comment:
-
revizia la CM 360 RON cu uleiul si fitrul lor de ulei, respectiv filtrele mele de aer si polen, plus lichidul de frana - beneficiind de cele doua campanii...
Leave a comment:
-
acum fix un an nu aveau statie ITP niciunul dintre service urile mentionate, dar treaba asta o poti rezolva la aproape la orice alt service cu aprox....
Leave a comment:
-
eu de la CM am inteles ca revizie mica = ulei+filtru ulei! ce ai tu si ce am si eu ar fi rev. mare, deci alt cost la manopera. anunt vineri cat a costat...
Leave a comment:
-
eu m am interesat de 5w40 = 160 ron TVA inclus, dar sigur au si pt alte specificatii. partea buna e ca daca faci revizie mare se scade din pretul total...
Leave a comment:
-

Leave a comment: