Daca tot am ajuns pe-aici, hai sa mai pun un update
175.000 km, still going strong! Masina implineste in cateva zile 10 ani, tocmai i-am...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
500 results in 0.2635 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
@xander: Thanks! Ceva efecte adverse in afara zgomotului enervant? adica e musai sa schimb ambreiajul pana nu apar chestii mai nasoale?
...
Leave a comment:
-
De ceva timp am inceput sa am ocazional un zgomot ciudat (ca de patinat), doar la plecarea de pe loc (in nicio situatie nu s-a intamplat la schimbarea...
Leave a comment:
-
S-a rezolvat, multumita colegului Bogdan_is! Se pare ca vinovat era becul de la lampa de frana de pe luneta, aparent functioneaza ca un fel de sigu...
Leave a comment:
-
Probleme lumini frana
A mai patit cineva asa ceva?
http://www.hondafan.ro/forum/showthr...737#post526737
-
-
am schimbat brake light switch-ul, degeaba, tot nimic am identificat si siguranta responsabila pentru stopurile de frana (e pe aceeasi siguranta cu cl...
Leave a comment:
-
Probleme becuri frana Accord CL7
Salutare, M-a oprit ieri o masina de politie sa ma avertizeze ca nu-mi merg luminile de frana. Funny thing, deoarece e foarte improbabil sa se fi ar...
-
-
-
am repetat performanta, acelasi traseu, aceeasi masina, consum mediu pe 900 km 6.3%
Deci nu a fost accident.
In alta ordine de...
Leave a comment:
-
Drum Iasi - Cluj (via Vatra Dornei) si retur, acum o saptamana
Benzina OMV 95
stil de condus: rezonabil spre cuminte - fara accelerari bruste,...
Leave a comment:
-
Drum Iasi - Cluj (via Vatra Dornei) si retur, acum o saptamana
Benzina OMV 95
stil de condus: rezonabil spre cuminte - fara accelerari bruste,...
Leave a comment:
-
depinde si de dimensiuni, si de cand anume ai cautat. Eu vorbesc de situatia pentru 225/45/R17, de acum 1-2 saptamani, unde in ciuda faptului ca apareau...
Leave a comment:
Leave a comment: